Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri a fejfájást a gyereket...

Megéri a fejfájást a gyereket folyton unszolni ha nem akar valamit csinálni?

Figyelt kérdés
7 éves lányom igazából semmi se érdekli. Pedig megpróbáltunk nsgyon sok mindent! Sportok, kézművesség, zene, természet stb.. úgy érzem csak én erőltetem amíg ő semmit nem akar. Kitalálta hogy gitározni akar! Örültem hogy végre valami! Vettem neki gitárt, valamint zenetanárhoz jár péntekenként ami 15 euroba kerül tehát nem kevés! De itthon nem gyakorol! Hozzá se nyúl. Pénteken délután kell vele veszekedni hogy gyakorold már a múlt hetit egy kicsit mert a tanár látni fogja nem csináltad! Bosszsant hogy minek költöm a pénzt így? Érdemes unszolni? Lesz ebből eredmény? Vagy hagyjam a fenébe? Minek erőltessem?
2018. jún. 5. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amíg a tanárnál jól teljesít, én nem piszkálnám a gyakorlással, max annyira kérném, hogy mutassa meg, mit tanult. Aztán ha nem mutatja, nem mutatja.

Én azt sem tudom, a suliban mit tanul a 7évesem, otthon az olvasásért is veszekedni kell vele.

Esetleg kérd meg a zenetanárt, hogy adjon a gyereknek (neki címezve) kötelező házi feladatot. Tehát mondjuk x dal eljátszása 3x a következő alkalomig.

Nem teljesen ez a helyzet, de én most akarom megkérni az elsősöm magyartanárát, hogy mondja azt a gyereknek, hogy nyári szünetben 2 könyvet ki KELL olvasni. Ha nem mondja, nem fog könyvet venni a kezébe.

Judoval jártunk hasonlóan, és felfújtam a pofámat rajta és közöltem, nem csinál belőlem hülyét, nem megyünk többször. Akkor sírt, hogy szereti, következő héten már eszébe sem jutott, hogy edzés van.

Most teljesen rá van bízva, a suliban bármire jelentkezhet, ha szól az osztályfőnöknek, én mindent írásba adok, hogy mehet. Amíg kedve van. Van amiről menet közben kiiratkozott (egyedül, saját döntés), van amire pár hete kezdett járni (szintén saját döntés, délután tudtzam meg, hogy reggel elment edzésre)... kicsi, 7 éves, csinálja, amihez kedve van.

2018. jún. 6. 08:19
 12/12 anonim ***** válasza:
52%

Én nem fizetnék azért 15 eurót, hogy ellgja az órákat.

Akkor nem gitározik, pont.

2018. jún. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!