Aki nincs jo viszonyban a testverevel, az akar (t) a sajat gyerekenek testvert?
Gyerekkoromban nem igazán voltam jóban a tesómmal. Felnőtt fejjel volt néhány jó évünk, amikor egész közel kerültünk egymáshoz, de ez is megromlott egy elég csúnya konfliktus után.
Én világ életemben úgy éreztem, hogy csak 1 gyereket szeretnék.... És fiatalabb koromban, amikor még együtt éltünk, akkor meg is fogalmazódott bennem párszor, hogy ez őmiatta van.
Igen. Attol hogy mi nem vagyunk joba nem jelenti azt hogy a gyerekeim se lesznek majd jo testverek
Amugy ez nagyreszt a szulo felelossege es nevelese
Nalunk sok konfliktus van abbol, hogy tobb testver leven senki nem kapott lakast vagy segitseget a tanulashoz. Igaz igy is sok tamogatast kaptunk..de ugyanugy szivunk mindannyian. Az egyikunk dolgozik ejjel nappal hogy a tovabbtanulasat finanszorozza es lakasra gyujtson. A masik 40 negyzetmeteres alberletre fizet ki milliokat evente. Parjaval mindenkinek ugy kellett bujkalni a szuloi hazban, mennyire gaz mar ott egyutt lenni..? Csomoszor meg sem engedtek h odahozzam a baratomat, ezert 21 evesen volt eloszor kapcsolatom.
Eskuvot masoknak orommel szerveznek a szulei, nalunk a leg fapadosabb semmilyen volt, mert nem akartuk oket terhelni a koltsegekkel igy h tobb gyerek van.
Erre mondhattok barmit, igy van.
Több okból nem lesz testvére a fiamnak.
Ez az egyik.
(sem egészségügyi, sem anygi oka nincs)
Én is nagyon vívódok. Nem szeretnék testvért (mert nem vagyok jóban vele), ugyanakkor férjem nagyon szeretne (imádják egymást a bátyjával együtt) és nyilván boldoggá szeretném tenni.
Szóval nem tudom. :(
Mi hárman vagyunk, én a középső.
Gyerekkoromban jó testvérek voltunk. Rengeteget játszottunk, de civakodtunk is rendesen.
Egyikükkel sem vagyok olyan hűűdenagyon jóban, de veszekedés sincs. Nagyon más világban élnek, a személyiségünk nem illik össze.
Bennem nem hagyott ilyen nyomot ez az osztozás, mint benned, Kérdező. Volt, hogy nélkülöznünk kellett, ez tény, de nem hibáztatom érte a testvéreimet.
Két gyerkőcöt tervezünk, kis korkülönbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!