Az a sok HÜLYEGYEREK aki be akar lépni az idegenlégióba, tisztában van azzal, hogy a magyarságával szemben is bevethető lesz? Saját annyával, apjával, testvérével szemben?
Van az Eu nak csendőrsége, azt fogják bevetni ha elkezd izzani sokhelyen a talaj. Eus az az semleges és még is törvényes.
"vajon miért hozták volna létre"
"Van az Eu nak csendőrsége"
Van. mi? :D
Leginkább azzal nincsenek tisztában, hogy az nem egy sétagalopp.
Itt elég jól le van írva minden. Az Idegenlégió nem egy Hollywood-i film, nem is egy Rejtő Jenő regény. Régen kacérkodtam a gondolattal, hogy jelentkezek, de a valóság magamhoz térített. Az Idegenlégió öt év önként vállalt kínszenvedés.
Utolsó: Akik ezzel nincsenek tisztában, azokat az elbeszélgetések során 99,9%-ban kiszűrik, szóval ők mehetnek haza. Akit "felvesznek" és mehet kiképzésre, tudják, hogy emberi jogaik részben "felfüggesztődnek".
A kiképzés egyáltalán nem keményebb, mint mondjuk a francia, olasz, német hadseregnél, esetleg nagyobb lelki nyomás nehezedik rájuk. De mondjuk az orosz, fehérorosz, kínai hadsereg vagy mondjuk néhány amerikai alakulathoz képest nem is nagy szám. Én is sokat gondolkozok, hogy ha úgy alakul, akkor elmegyek, de nem pénzért, kalandért, gyilkolásért. Szerintem a legvonzóbb (és nincs a Földön még egy ilyen alakulat, korábban a Waffen SS volt) az összetartás, az, hogy rengeteg náció, kultúra olvasztótégelye, akik egyénenként lehet akár ellenségek, de a harcmezőn egy csapat.
Kérdező, te beteg vagy.
Aki meg a lelki roncsokkal jön, elárulom neki, hogy ez a legtöbb háborút megjárt emberrel bizony így van, függetlenül attól, hogy légionárius volt-e vagy mondjuk az MH kötelékeiben szolgált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!