Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek mennyi időtök van...

Nektek mennyi időtök van gyerekek mellett? Vannak állataitok? Hogy jut idő mindenre?

Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag sok, napközben 2-3 órát aszik, az éjszakát már szerencsére átalussza. Nincs állat. Napközben csinálom a háztartást, amikor alszik vagy csak elvan magában akkor tanulok. OKJ képzést csinálok meg kresz vizsgára készülök éppen.
2018. jún. 3. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
ja kihagytam hogy 21 hónapos
2018. jún. 3. 21:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem 2 kicsi van másfél év van köztük. Csodálom h régen 4-5 gyerek mellett volt egy csomó állat meg földek mellette dolgoztak. Hogy csinâlták?
2018. jún. 3. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Olyan férjem van, hogy nem kell utána pakolni. Sőt ha valami elmaradt szó nélkül megcsinàlja. Főzni úgy szoktam, hogy mellettem van jàtszószőnyegen. Most 6hónapos... Az első 2hónapban hasfàjós volt, akkor kB fésülködni sem volt időm, kemény időszak volt. Szerencsére csak halaink vannak :D, minden elismerésem a nagymamàinknak.
2018. jún. 3. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Anno nem foglalkoztak úgy a gyerekekkel, ahogy most. Ha bőgött a gyerek, akkor bőgött, "erősödött a tüdeje", tök nyugodtan csinálták a dolgukat, a gyerekek meg elég hamar elkezdték feltalálni magukat. 5 évesek vigyáztak az 1-2 évesekre. Így értek rá annyi mindenre nagyanyáink.
2018. jún. 3. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

A 82 éves szomszédom mindig meséli, hogy amikor másfél éves volt a fia akkor ráültette a bilire és odakötözte valamihez, ott ült rajta órákig, nagyon jól elvolt, na, hát így aztán lehet csinálni a dolgot tényleg.

Egyébként teljesen normális felnőtt lett az említett fiú.

Kicsit el van túlozva manapság ez a 24 órábsn szolgáljuk ki a gyereket és amíg ébren ma végig szórakoztassuk.

2018. jún. 3. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk vannak állatok, a kislányunk 10 hónapos. A reggeli etetésnél még alszik a pici, ez ötkor van. Általában a férjem csinálja, én itatásban segítek. Utána ő elmegy dolgozni, én is élek, mint bárki, annyi különbség, hogy néha megnézem őket (mindig van valami, birka ellés, befagyott a víz vagy épp meleg, jelez a kutya, hangoskodás tyúkok felől...). Délután a bareszok mennek legelni, nincs gond velük. Az esti "szertartást" is főleg a párom csinálja. Inkább hobbi ez neki, pénzt nem hoz. Az udvar másik felében van az én területem, ott virágok vannak, az az én hobbim. A gyerek vagy jön velem vagy viszi az apja, ez attól függ, hogy ő mit csinál, van ahol veszélyes lenne még neki. Van szabadidőm, nem panaszkodom, idő jut mindenre, ha mégsem jutna, segítünk egymásnak. Ha van valami meglepi, viszem a babát magammal, úgy kell megoldani a problémát. Soha nem hagyom sírni, főleg nem egyedül a házban. Nem olyan oltári nehéz munka ez, mint ahogyan beadják az idősek, nehogy elhidd! 😀 Pedig mi már lassan olyanok leszünk, mint Noé bárkája.
2018. jún. 3. 23:22
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

5 hónapos a lányom. Törpe tyuljaim vannak még keltettem is, így most összesen 28db van. Emellett főzök mindennap és minden mást is megcsinalok. A férjem 8elott megy dolgozni és este 7ig legalább. Én azt mondom h tudatosan kell már hozzaallni az egészhez. Nem azt mondom h hagyni kell sírni, de nem kell felkapkodni ha sír, hanem megnezni megsimogatni, beszélni hozzá. Tok jól elvan a jatszoszonyegen. És az állomány majd gyarapodni fog amikor új házba költözünk. Szeretnénk kutyát, papagáj, stb.

Nem bantasbol de nagyanyáink azért tudtak mindent megcsinálni, mert kellett. Anélkül nem éltek volna. Ma pedig minden házhoz jön vagy más megcsinalja így mehet a maratoni szoptatasok meg a gyerek egesznapos nyaggatasa. Azért nincs el a gyerek mert az elejétől 0-24oraban ott van az anyja vele. És most lehet azt mondani h mert az enyém ilyen még olyan. Szerintem nevelés kérdése. Én egyik nagyimtol se hallottam h szadista lett volna. Nem kötöttek ki a gyereket meg ilyenek. A mai társadalom meghalna ha gyerekeneveles mellett kéne mást is csinálni. A nők többsége még főzni sem főz, mert a gyerekkel kell foglalkozni. De ez csak kifogás, mert aki akar az meg tudja oldani. Múltkor itt olvastam h ki mit főz az 1 éves gyereknek. Na azt jó volt látni, hogy azért van anyuka aki igenis csinálja!

ES most lehet nekem jönni, meg lepontozni.

2018. jún. 4. 07:08
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
Én is szeretnék állatot, de melyik birja azt hogy egész héten dolgozik az ember, vagy pár hétig nem eszik mert nyaralunk? Ez ugy ellehrtetlenit :( a szomszéd kutyája egésznapokat nyüszített mig nincs otthon a gazdi, ezert elajándékozta
2018. jún. 4. 07:09
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

3 gyerekem van. 8,7,5 és most várom a 4.et.

9 kutyám van.

Meg a háztartás!

Férjem vállalkozásába soxor besegítek pl. Telefonon elintézni vmit stb.

Eddig megy,ment.

De azért tartok ha meglesz a pici akkor mennyi időm marad! :)

De én így szeretem az életünket.

Nálunk sosincs unatkozás,mindig zajlik az élet.

2018. jún. 4. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!