Állatok gyerekek mellett?
Semmi esetre sem ajándékoznám el a madarat, te vetted a gyereknek és ő ragaszkodik hozzá. Pont. Nincs kérdés.
Az én lányom talált egy pici tacskót, imádja, sosem ajándékoznám el.
Egy élőlényt nem lehet visszacserélni "valami szupi ajándékra". A kisfiadban több a felelősségtudat és lelkiismeretesség, mint sok felnőttben. Akkor fog sérülni, ha ennek az ellenkezőjére tanítod, pláne erőszakkal.
Hangosak a madarak, hát az a dolguk. A kistesóknak általában nem tudnak olyan csendes körülményeket biztosítani a szülők, ezt szokják meg eleve. A nagyot se fogod tudni lepisszegni adott esetben, majd meglátod.
És koszolnak... ez a piszok semmi nem lesz ahhoz képest, ami több gyerek mellett adatik az embernek.
Nem tudsz mást tenni, mint jó képet vágni a dologhoz, és megmondhatod a kisfiadnak, hogy ne féljen, nem veszed el a madarát. Szerezd vissza a bizalmát!
nem is értem a kérdést...a madarat a teso majd megszokja,max másik szobába vigyétek át őket,vagy cseréld le a kalitkát olyanra amiből nem tudnak annyira kipiszkolni.
Nekünk 2 kutya volt a baba mellett,én se voltam allergiás,de asztmám lett,nem tudni mitől,de nem szabadultam meg a kutyáktól.
Keress neki más helyet! Ne add oda senkinek.
Nekünk kutya volt a kertbe. kicsi kert, nagy kutya. Kisfiam oda született. Amikor 15 hos lett, egyedül maradtam vele, hát eléggé nem birtam idővel, hogy hajnalba kivinni a kutyát, este kivinni a kutyát. Nem hagyhadtam egyedül a fiamat a lakásba. Igy amikor kisfiam 2 éves lett, elajándékoztuk, egy autista kisfiu szülei jelentkeztek érte. 1 hétig jöttek miknden nap, ismerkedtek a kutyussal. Végül elvitték. Na most kisfiam nem sérült lelkileg, mert tudta jó helyre kerül és a beteg kisfiúnak segit gyógyulni a kutyus. Jó célt szolgál :) viszont, onnantól kezdve, fél év alatt, önbizalomhiányos lett. Nem értettem, de amikor a pszichológussal beszéltünk erről, mindig oda lukadtunk ki, hogy onnantól kezdve határozatlan a gyerek. Ha tehetném visszacsinálnám.... De ennek 3 éve. Viszont megigértem neki is magamnak is, ha lesz nagyobb kertünk, a kutya is belefér az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!