Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Állatok gyerekek mellett?

Állatok gyerekek mellett?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket adjatok tanácsot. Fiam mikor cumizott (nagyon nagyon cumis volt) megkérdeztük miért cserélné el a cumiját, ekkor 3 éves volt...és ő madarat szeretett volna. Meg is vettük neki a papagájt, le is szokott a cumiról. De most 5 éves,kiderült asztmás, de nem allergiás a madár tollra sőt semmire. Nagyon ragaszkodik a madárhoz, ha csak megkérdezem nem e cseréljük el valami szupi játékra keservesen sír hogy én elakarom venni tőle. Viszont most várandós vagyok a tesóval, egyrészről nagyon hangosak a madarak,plusz napi 3szor porszivozok körülöttük mert kipiszkolnak. Tudom ezt én rontottam el, de annyira megörültem mikor volt amire elcserélje a cumiját, hogy bármit megvettem volna. Hogyan tehetném meg hogy elajándékozom hogy ne sérüljön a fiam lelkileg? Vagy hagyjam öket itt? tanácstalan vagyok :(

2015. okt. 28. 08:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
próbáld egy másik helyiségbe átvinni a madarat, szerintem az a legésszerűbb, és valahogy kialakítani úgy, hogy a szemetük ne a földre menjen, hanem egyszerűbben tudd eltakarítani, és ne kelljen napi háromszor babrálni vele. Szerintem ez a legjobb megoldás.
2015. okt. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!