Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Unokatesomat kell vinnem...

Unokatesomat kell vinnem uszás edzésre. Melyik öltözöbe menjek vele?

Figyelt kérdés
3. osztalyos fiu. Azt mondta nénik közé nem hajlandó menni öltözni én meg lány vagyok szoval mennyire ciki bemennem vele a fiukhoz? Azt mondta olyankor csak vele egykoruak szoktak lenni

#szégyenlősség #vetkőzés #öltöző #Úszás edzés #fiú öltöző #lány öltöző
2018. máj. 12. 10:12
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mondtam nem csak én voltam kisérő az öltözőbe.Volt akit az anyja kisért el.Változó koruak akikkel uszik. Kb 6-9 évesek vannak együtt. A nagyok meg 10-13
2018. máj. 24. 19:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Értettem amit írtál,de akkor se normális dolog,hogy egy màra 4. osztályosnak megfelelő gyerek nem képes egyedül átöltözni,törölközni.

-Akik iskola,tehát tanóra keretében mennek úszni sokszor kis elsősek is mind maguk öltöznek àt,a szülők nem tudnák megoldnai csak azért ne menjenek dolgozni,mert az iskolás csemetéjüknek az iskolába úszás órájuk lesz.

-Tesiórán is egyedül kell átöltözni.

-Otthon fürdeni,törölközni is egyedül szoktak már 6 éves gyerekek is.

10-13 évesek meg nem kisgyerekek,sok 12-13 éves már kamaszodik,de nem biztos,hogy 9-10 éves fiú is értékeli ha idegen nők mennek be amikor átöltöznek és oda néznek.Már 6-7 éves gyerekbe is lehet gátlás,szeméremérzet,ennyi idős gyerek se szeret idegen felnőttek előtt egy semmibe lenni.

Attól mert nem mer egy gyerek se szólni,hogy zavarja,hogy illetéktelen személyek mennek be,hidd el bőven van akit zavar.

Elég baj hogy ilyen önállótlan,életképtelen gyereket nevelnek akik iskokáskorúként nem képesek egyedül ilyen alapvető dolgokat elvégezni.

El kellene gondolkodni ha 20 korabeli àt tud öltözni egyedül és 2 nem akkor kivel van a baj.

2018. máj. 26. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ennyi idősen hozzád is,a női öltözőbe tini lányok közé apukàk meg egy kicsit idősebb fiú unokatesód bement,mert nem tudtál átöltözni?

Bibi van a gyerekkel

2018. máj. 26. 18:55
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem az én ötletem volt az anyukája mondta hogy kisérjem el ha ráérek. Nagyjábol megcsinál mindent egyedül csak eléggé szétszort és már csomo dolgát elhagyta mert nem figyel eléggé. Nagyjábol csak felügyelni kellett hogy minden rendben van-e. Jó a haját segitettem megtörölni de ez akkora baj? Még csak 10 éves lesz.Ő kérte hogy segitsek
2018. máj. 27. 10:01
 25/28 anonim válasza:
Régebben mikor uszni jártam hozzánk is mindig bejöttek kisgyerekkel az anyukák de nem volt gond ebböl.Befordultunk a fal felé és ugy vetköztünk.Nem hiszem hogy sokmindent láttak volna csak a fenekünket.Ha meg mégis akkor olyat már ugyis láttak
2018. máj. 27. 10:28
 26/28 anonim ***** válasza:

10 éves màr nem kisgyerek!Rég önállónak kellene lennie.

Ha meg nem kérdezed meg vagy kopogsz,hogy bemehetsz akkor meg igen is baj,mert a bent lévőket is tiszteletbe kellene tartani attól függetlenül,hogy gyerek még.Iskolás gyerek màr nem olyan kicsi.

Ha apukák vonulnának a làny öltözőbe vagy fiú gyerekek vonulnànak be amikor felnőtt nők öltöznek át azt már a kedves anyukák/női kísérők nem tartanák jónak,természetesnek.Pedig a fiú gyerek is mondhatja làttam màr anyámat,láttam màr ilyet....

2018. máj. 29. 19:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Itt az a gàz,hogy 10 évesen erre is képtelen.Ennyi idős már nem kisgyerek.
2018. máj. 29. 19:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Amúgy nem az a baj,hogy elkísérted a gyereket,hanem az,hogy 10 évesen egy óvodás szintjén van.

Azon se csodálkoznàk ha kiderülne az óràt se ismeri,vagy kést se tudná hasznàlni.Gondolom iskolába is képtelen egyedül eljutni.

2018. máj. 29. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!