Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Unokatesomat kell vinnem...

Unokatesomat kell vinnem uszás edzésre. Melyik öltözöbe menjek vele?

Figyelt kérdés
3. osztalyos fiu. Azt mondta nénik közé nem hajlandó menni öltözni én meg lány vagyok szoval mennyire ciki bemennem vele a fiukhoz? Azt mondta olyankor csak vele egykoruak szoktak lenni

#szégyenlősség #vetkőzés #öltöző #Úszás edzés #fiú öltöző #lány öltöző
2018. máj. 12. 10:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem lesznek férfiak! Max 10-12 körüli fiuk mert a nagyoknak csak késöbb lesz edzés
2018. máj. 12. 12:44
 12/28 babyboom567 ***** válasza:
43%

És te le fogsz vetkőzni 10-12 éves kiskamasz fiúk között?

Mert én nem tenném.

2018. máj. 12. 17:58
 13/28 anonim ***** válasza:
62%

10-12 éves fiú már nem kisfiú és nem szeretnének egy korabeli lány előtt,de igen nő előtt sem levetkőzni.12 éves fiú más kamasz és szőrösödhet is.

De egy 8 éves fiú sem biztos hogy értékelné ha idegen nők vagy lányok bemennének és meztelenül nézegetnék őket.

Off: Az unokatesód meg már 3.-as,tehát 9-10 év körüli,már nem kis gyerek,egyedül kellene tudnia átöltözni,ennyi idős normális gyerek már akárki előtt nem vetkőzik meztelenre.

Ne menj be,várd meg kint az öltöző előtt.

2018. máj. 12. 20:37
 14/28 A kérdező kommentje:
Én majd késöbb öltözök át a nőiben nem elöttük. Csak segiteni megyek be. Mondta mindenképp segitsek neki. Elöttem nem szégyenlös :)
2018. máj. 13. 06:55
 15/28 A kérdező kommentje:
Ma délután fogunk menni....!!
2018. máj. 13. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:

3. osztályos gyerek nyugodtan öltözhet/vetkőzhet egyedül. Nálunk pl be sem mehetne a női öltözőbe, 6 éves korig lehet csak.

Te minek mennél be vele? mit szeretnél ott csinálni 9-10éves fiúk között?

2018. máj. 14. 08:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát ALAP, hogy NEM mész be a férfiak közé... nekem meg sem fordulna hasonló a fejemben, a gyerek jön velem, vagy megoldja egyedül.
2018. máj. 14. 14:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem voltak férfiak! Más gyereket is elkisért gondolom az anyja nem volt ebböl semmi probléma. Mire a nagyobbak kezdtek érkezni addigra nagyjábol készen lettünk úgy hogy nem zavartuk őket sokáig. De ők meg egyáltalán nem csináltak ebből ügyet simán levették a boxerjüket. Hozzá vannak szokva hogy felnöttek is előfordulhatnak az öltözőben
2018. máj. 14. 17:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Komoly gondok vannak az unokaöcséddel,gyakorlatilag 1 hónap múlva egy 4. osztályos gyereknek felel meg.Nem normális dolog,hogy egy ennyi idős gyerek nem tud egyedül átöltözni,törölközni.Normális gyerek eleve nem vetkőzik már le meztelenre ebben a korban akárki előtt.

Ne hogy azt mond nekem hogy te ebben a korban simán meztelenre vetkőztél volna a fiú unokatesód előtt és nem tudtál volna egyedül átöltözni.Elég komoly bajok lehetnek a mai fiatalokkal ha ennyi idős korban képtelenek egyedül átöltözni,ennyi idősen bőven volt már szeméremérzetünk,a hajmosástól kezdve,a körömvágásig mindent egyedül csináltunk.Úristen.

Hány éves vagy?

2018. máj. 20. 18:54
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj,ha hozzà kellett szokniuk az úszni járó fiataloknak,hogy ellenkező nemű,nem úszni,ezáltal átöltözni készülő felnőtt nők,nagyobb kamasz lányok nézegetik őket átöltözésnél,mert nem képesek sokan iskolás korú gyerekeiket megtanítani átöltözni,törölközni.
2018. máj. 23. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!