Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Unokatesomat kell vinnem...

Unokatesomat kell vinnem uszás edzésre. Melyik öltözöbe menjek vele?

Figyelt kérdés
3. osztalyos fiu. Azt mondta nénik közé nem hajlandó menni öltözni én meg lány vagyok szoval mennyire ciki bemennem vele a fiukhoz? Azt mondta olyankor csak vele egykoruak szoktak lenni

#szégyenlősség #vetkőzés #öltöző #Úszás edzés #fiú öltöző #lány öltöző
2018. máj. 12. 10:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az anyukáját hogy hova szokta vinni.
2018. máj. 12. 10:13
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk a szülő neme szerinti öltözőt kell használni. Bár egy 3. osztályossal már nem kell bemenni
2018. máj. 12. 10:18
 3/28 A kérdező kommentje:
Vele be kell menni mert még nagyon szétszórt. Elhagyja a cuccait, segiteni kell neki megtörölközni, öltözni. Mikor az anyjával megy akkor a fiu öltözőbe mennek. Más szülő is elkiséri olyankor a gyereket
2018. máj. 12. 10:22
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Nincs külön gyerek öltöző?

Nálunk 4 öltöző van. Férfi- női és fiú lány. A kicsikkel a kisérő neme szerinti öltözőbe kell menni, de ott csak hasonló kicsik öltöznek. Egy 3.os gyereknek már tudni kell egyedül öltözni, ha csak nem sérült.

2018. máj. 12. 10:28
 5/28 anonim ***** válasza:
23%
Harmadikos, és nem hajlandó a női öltözőbe menni? Ott valami baj van! :-D Engem odavitt a nagymamám ennyi idősen, és roppant érdekesnek találtam. Egyébként ha odaviszed, eltakarhatod egy nagy törülközővel, és akkor őt nem látják.
2018. máj. 12. 11:03
 6/28 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük azóta és a fiuba fogunk menni.Sokmindent megcsinál egyedül de figyelni kell rá meg segiteni neki mert néha egy-két dolgot elfelejt. Nem sérült és ez van!!
2018. máj. 12. 11:35
 7/28 anonim ***** válasza:
57%
Engem mikor kicsi voltam mindig a nőibe vitt anyu és eléggé szerettem a csajokat nézni. Sokszor voltak uszo csajok is akiket látásbol ismertem XD
2018. máj. 12. 11:41
 8/28 anonim ***** válasza:
69%
Hát a többi fiú kifog rajtad akadni.
2018. máj. 12. 11:43
 9/28 A kérdező kommentje:
Majd félrehuzodunk hogy ne zavarjunk senkit
2018. máj. 12. 12:24
 10/28 anonim ***** válasza:
55%
Nyugodtan menjetek a fiúba, a férfiak többségét nem fogja zavarni.
2018. máj. 12. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!