Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiúgyerekes anyukák: melyik...

Fiúgyerekes anyukák: melyik öltözőbe menjünk?

Figyelt kérdés

Fiam heti 2x úszásra jár. 5 éves lesz , tehát nem egyedül öltözik, mellette vagyok. Na de olyan kényelmetlen a fiú öltözőben, mert vannak ott 8-10-12 éves fiúk is. Akik nem szeretnék előttem átvenni az úszónadrágot (amit maximálisan megértek).

De lány öltözőbe sem mehetünk, mert lehet, hoyg a nagyobb lányok meg nem egy 5 éves fiúval együtt akarnak öltözni...

Ti hogy szoktátok? Hol öltözzünk?

2018. márc. 7. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk van családi öltöző, lány és fiú is. Mi a lány családiba szoktunk bemenni a 2 fiammal.
2018. márc. 7. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk 6 éves kortól nem mehetnek be a fiúk a női öltözőbe. De amikor úszásra járt és nem volt ott a férfi oktató, akkor a női oktató simán bevitte az ö9sszes nagycsoportos fiút magával a nőibe.

Részemről egyértelmű lenne, hogy nem én megyek a ffi öltözőbe, hanem a gyerek jön velem a nőibe. Ekkora gyerekkel nyilvános vécére is a nőibe megyek be.

2018. márc. 7. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nőibe. Ekkora kisgyerek előtt még nem szegyenlősek a kamaszlanyok.
2018. márc. 7. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk úgy volt, hogy az öltöző résznek voltak külön helyiségbe fülkés wck. Amikor jött az anyuka a két fiával, akkor mindig benézett előre, hogy öltözik-e valaki és, hogy szóljon, hogy bejönnek a fiúk. Lepakoltak szépen, aztán a fülkébe átöltöztette a fiút és mentek a medencéhez.

Egyébként szerintem senkit sem zavart volna a kisfiú, de az ő anyukája így oldotta meg. Nagyon illedelmesek, kedvesek voltak egyébként mindhárman.

Nem azt mondom, hogy ez a legjobb, csak plnak írtam, hátha segít.

2018. márc. 7. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Én is a nőibe vinném. Nekem 5 éves a fiam, a farsangon egy öltöző volt, a 7 éves kislány mellettünk cserélt nadrágot, senkit nem zavart. A fiamnak esze ágában sincs megnézegetni a lányokat, nagyobb lányokat meg nem hinném, hogy zavar ha egy 5 éves kisfiú bent van az anyukájával.
2018. márc. 7. 14:04
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Nöibe egyértelmüen, de 5 éves fiu, ha ilyen sürün jár úszni, akkor simán párszor megmutatod mit hogyan hova... és megy már neki egyedül...

De gondolj bele, ha te mész fiu öltözöbe az olyan mintha egy apuka a kislányával a nöi öltözöbe menne...

De hosszú távon a legjobb ha megtanítod, hogy kell öltözni egyedül.

2018. márc. 7. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Nőibe mennék. A lányok nem hiszem hogy szégyenlősek lennének egy kisfiú előtt, de a kamasz fiúkat előtted azt megértem.
2018. márc. 7. 15:24
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Öltözni tud egyedül, de az úszás előtt megy mindig a sírás, hogy otthagyom (nem ülök a medence mellett oktatás alatt).

Így egyedül soha nem öltözne át úszáshoz.

2018. márc. 7. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Nőibe, nekem eszem ágában nem lett volna bemenni a férfiöltözőbe a gyerekemmel :D

Mikor pedig kislány voltam, apa sem a nőibe járt velem, hanem én mentem vele a férfiba. Engem nem zavartak a "bácsik", őket sem én, egy 3-4 éves kislány, de ha apa bemegy a nőibe, szerintem agyonütik :D

2018. márc. 7. 15:46
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez inkább fiú, meg lányöltöző.

Csak gyerekek öltöznek, max 12 évesek.

Ezért is írtam, hogy a fiuknak kellemetlen lehet, hogy ott vagyok. De nincsenek sokan, max 3-4 gyerek, ők megoldják a gatyaátvételt a zuhanyzóban (én meg nem őket kukkolom, hanem igyekszem minél hamarabb végezni a fiammal).

De akkor ezután a nőibe megyünk.

Eleinte az apjával járt úszni, aztán amikor én vittem, a fiam mutatta az utat. És valahogy akkor nem gondolkoztam el, hisz üres volt az öltöző. Csak amikor végeztünk, akkor jött más gyerek, így elkezdtem gondolkodni.

Hogy akkor a fiam aszerint megy fiú vagy lány öltözőbe, hogy épp melyik szülő viszi.

2018. márc. 7. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!