Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiúgyerekes anyukák: melyik...

Fiúgyerekes anyukák: melyik öltözőbe menjünk?

Figyelt kérdés

Fiam heti 2x úszásra jár. 5 éves lesz , tehát nem egyedül öltözik, mellette vagyok. Na de olyan kényelmetlen a fiú öltözőben, mert vannak ott 8-10-12 éves fiúk is. Akik nem szeretnék előttem átvenni az úszónadrágot (amit maximálisan megértek).

De lány öltözőbe sem mehetünk, mert lehet, hoyg a nagyobb lányok meg nem egy 5 éves fiúval együtt akarnak öltözni...

Ti hogy szoktátok? Hol öltözzünk?

2018. márc. 7. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Nőibe.

Nálunk az oviba van úszás és s nőibe öltöznek. Mondjuk csoportos öltöző de a zuhanyzón át kell menni.

Vidd a nőibe wcre isoda viszed nem?

2018. márc. 7. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne oltoztesd mar !Nem kene ilyen korban mar pont az a korszak amikor utalja,amikor anyu diktal plusz ilyenkor mar menozni akar a kissrac a nagyobb lanyoknak es ugy meg tok ciki h ott vagy szval minden normal:fiu oltozobe oltozzon es te ne legyel ott
2018. márc. 24. 01:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Az tévedés hogy kamaszlányokat ne zavarná ha behoznának hozzájuk egy kisfiút aki látná őket meztelenül.A kamaszlányok van hogy egymás előtt se akarnak levetkőzni,vagy idegen anyuka előtt sem,példaként csak annyit biztos hogy nem vetkőztem volna le az osztálytáram anya előtt meztelenre.

Sok kamaszlány már otthon a szülők előtt sem mutatkozik meztelenül,már szégyenlős,nem hogy idegenek előtt!

Mi elsős korunkba külön öltözőbe öltöztünk tesin is.8-9 éves lány is cicisedhet már.

A kamaszfiúkat is megértem senki sem akarna egy idegen és egyben ellenkező nemű ember előtt meztelenre vetkőzni.

A kisgyerek bármelyik öltözőbe is átöltözhet annyi hogy ha a nőibe viszed előbb néz be,hogy van e valaki aki öltözik,kérdezd meg hogy behozhatod a kisfiad vagy várd meg amíg átöltöznek gyorsan és utána hozd csak be.

Ha meg a fiúba viszed akkor,ott előbb kopogj vagy menjen be a kisfiú nézzen be hogy van e ott valaki,vagy szólj be és kérdezd te meg és megmondhatod mért jöttél ,ha van valaki gyorsan felkaphatja a fürdőnadrágját és utána ha már mindenki átöltözött a kisfiaddal be tudsz oda menni.

Meg lehet oldani,hogy senki se kerüljön kínos helyzetbe

2018. máj. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!