Mit csináljak? Lehet, hogy az unokatesómat verik a szülei.
Figyelt kérdés
Tegnap este én vigyáztam rá, mert a szülei az én szüleimmal elmentek bálba. Fürdésnél láttam, hogy az egész háta tele van kék foltokkal. Kérdeztem tőle, hogy mi történt és azt mondta, hogy bántották, de nem akarta elmondani, hogy kik. 4 éves kisfiúról van szó.
Ma reggel mondtam a szüleimnek, de ők lehurrogtak, hogy hülyeséget beszélek. Én tudok vmit csinálni?
2010. máj. 24. 11:02
1/4 anonim válasza:
Ebbe nem szivesen avatkozik be senki,mivel nincsen bizonyítva.Ez csak gyanú.Egy kisgyerek bántalmazása nagyon súlyos bűn,aminek a következménye,ha rendőrségi ügy lenne, a szülők börtön büntetést kapnának,a szegény kisgyerek pedig állami gondozásba kerülne ami lássuk be nem jó.Magyarországon embertelen jogszuabályok vannak erre vonatkozólag.Sok gyereket bántalmaznak a szüleik napi szinten,és a gyerekek ezt általában természetesnek tekintik,ebben nőnek fel, és ők is verni fogják a saját gyermekeiket.Attól még szeretik a szülőt aki ilyen keményen büntet.Nem sokat tehetsz.
2/4 anonim válasza:
Annyit max, hogy szólsz az ő szüleinek, hogy fürdésnél láttad, hogy tele van a háta foltokkal, amire azt válaszolta, hogy bántották. Kérdezd meg, lehet az oviban elverték talán? Figyeld, hogy reagálnak. Szerintem fogod érezni a válaszból, igazat mondanak vagy ők ütik szegényt.
3/4 anonim válasza:
úristen én az ilyen szülőt.........inkább nem mondom mit csinálnék vele
4/4 anonim válasza:
Ja, lényegtelen, hogy ki mit csinálna vele
De jó ötlet fentebb, szólj a szüleinek, hogy észrevetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!