3 év körüli fiúk szülei?
Figyelt kérdés
Hagyja a fiatok hogy fürdésnél hátrahúzd a kukacon a bőrt akinek le van tapadva és orvos még nem piszkálta.2011. okt. 3. 20:27
1/11 anonim válasza:
Nem engedi. Még nem tudom mi lesz vele.
2/11 anonim válasza:
A mi orvosunk 8 hónaposan felrántotta neki.1 hétig szenvedtünk,azóta ő mossa,és nagyon aranyos,ahogy kínlódik,hogy felhúzza,de csinálja.Nem is emlékszik rá.
3/11 anonim válasza:
3éves múlt a nyáron a fiam, tavasszal kórházban rántották fel neki.jó 2hónapig csak lefogva tudtuk neki itthon csinálni, aztán egyik napról a másikra engedte.magának nem akarja, de nekem már szónélkül emgedi.
4/11 anonim válasza:
Igen, pár hetes kora ta "mozgatjuk" picit, természetes neki. Apukája tanítgatja is, hogy hogyan kell.
5/11 anonim válasza:
Nem kérdezgetem, hanem szó nélkül hátrahuzom, mozgatom neki, mig ő pl locsol. Ennyi. Ezt nem ő dönti el, meg kell mosni és kész, különben begyullad.0
6/11 anonim válasza:
az enyém még csak 2 múlt, de sajnos nem engedi, tudom hogy az ő érdekében kéne csinálni, de iszonyúan sír, ketten nem bírjuk lefogni, próbálkoztunk vele, de nem megy ez nekünk minden áldott nap :( valószínűleg műtét lesz, mert teljesen le van tapadva, és amikor pisil, ballonszerűen felfújódik a fütyije, de mivel még pelenkás, nem voltunk urológusnál, csak a gyerekorvos látta
7/11 A kérdező kommentje:
Nekünk sem engedi. Nem megy úgy hogy amíg játszik mert azonnal elfordul. Lefogni nem fogom, erőszakkal nem akarom. Tudja hogy sebész lesz belőle nyilván nem tudja az mit jelent de szokta mondani hogy msjd a sebész bácsinak megengedi. Neki valamennyire hátrajön de az egyik oldalon kb egy cm es szakaszon le van tapadva. A mi orvosunk kétévesen mondta hogy el kell kezdeni hátrahúzni azelőtt nem csináltuk. Néhány hétig szépen hagyta de most már nem.
2011. okt. 4. 07:53
8/11 anonim válasza:
Nekünk sem engedte, míg aztán két és fél évesen el nem magyaráztuk neki, hogy a doktornéni utasítása, hogy húzgálni kell. Nekünk ezután sem hagyta, viszont magának gyönyörűen csinálja, minden este, fürdéskor. (El is mondja: "a doktornéni mondta, hogy húzgáljam".) Még 3 éves sem volt, amikor már feljött neki a bőr teljesen, pedig előtte teljesen le volt tapadva. Mivel magának lazította ki, nem fájt, nem repedt.
Azóta annyira belejött, hogy minden fürdéskor ő húzza hátra magának, mi csak kimossuk.
9/11 anonim válasza:
Én a "felrántást" nem engedném (egyszer rá is szóltam a dokinénire emiatt), mivel ha rosszul szakad, akár egy életre hegeket okozhatunk vele a gyereknek. Nem véletlen, hogy minden második kisfiúnak le van tapadva. Szerintem ez a nagy "rángatási mizéria" a természetellenes.
10/11 anonim válasza:
A felrántást én sem engedném...2 fiam van,szerencsére egyiknél sem volt gond.A kicsi májusban volt 3 éves,és már önállóan hátra húzza magának este fürdéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!