Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év körüli fiúk szülei?

3 év körüli fiúk szülei?

Figyelt kérdés
Hagyja a fiatok hogy fürdésnél hátrahúzd a kukacon a bőrt akinek le van tapadva és orvos még nem piszkálta.
2011. okt. 3. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az enyém sem túl régóta engedi felhúzni. Teljesen le volt neki tapadva, vagy inkább beszűkülve, bár 1 évesen a dokinéni felrántotta neki (bennem a vér is meghűlt), azzal, hogy nincs itt semmi baj, akkor hetekig hozzá sem nyúlhattam neki egyáltalán. Utána próbálgattam, de sosem sikerült. Néhány hónapja szobatiszta, azóta mondogatom neki fürdéskor, hogy a makkocskát is meg kell mosni, mutassa meg hogyan kukucskál és így ő is húzza magának. Rengeteget javult a helyzet, de én úgy látom, hogy hiába nincs már szűkület, eléggé le van tapadva. Egy ideje engedi, hogy én is húzzam neki. Félek orvoshoz vinni, én sem szeretném, ha még egyszer felrántanák ezért kicsit tanácstalan vagyok. Abban bízok, hogy olyan sokat javult néhány hónap alatt, hogy talán mégis megoldódik magától.
2011. okt. 6. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!