Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet egy 5 évest csak...

Hogy lehet egy 5 évest csak úgy elengedni bóklászni?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem 4 éves gyermekem van, de el sem tudom képzelni, hogy egy év múlva csak úgy kiengedjem a kapun... :(

2018. máj. 2. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Tv-ben mutatták a családot, a lehető leglepukkantabb, legbutább csóró fogatlan kisebbségi kupac volt, amit valaha láttam.
2018. máj. 2. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

En azt hittem eloszor, hogy a nagymama ad interjut. Aztan leesett az allam....

Szerencsetlen, primitiv csoro emberek!:(

2018. máj. 2. 23:29
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
na igen... ugye csak anyagi okokra hivatkozva nem lehet kiemelni a családból... csak épp akik ennyire lenn vannak, azok nem csak anyagilag, de most azt ugye nem írhatja az ember a KT-ba, hogy buta mint a tök... szegény gyerek :'( nem is akarom elképzelni, mit élhetett át :'(
2018. máj. 2. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhetetlen számomra.

5 éves a gyerekem,hogy engedném már kapun is ki egyedül?!

Sajnos sokan nagyon könnyen fogják fel a gyerek nevelést!

Remélem a gyámügy oda figyel!

2018. máj. 3. 06:41
 5/7 anonim ***** válasza:

kisfiam 7 éves, és még nem látom, mikor jön el az az idő, hogy egyedül kiengedjem. Most tartunk ott, hogy amíg én pakolok (pl biciklit előveszek) addig a kapu elé kimehet egyedül, vagy a játszótéren otthagyom (ha van más szülő), amíg pl boltba elugrok.

De van kispajtása, aki 5,5 évesen már egyedül járt a játszótérre, igaz, a lakás ablaka pont oda néz.

2018. máj. 3. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
5 éves fiam van, szó sem lehet róla, hogy egyedül kiengedjem az utcára pedig falun lakunk egy csendes utcában. Szomszédban a 3.5 évest simán kiengedik a 8 éves bátyjával.
2018. máj. 3. 10:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Ne láttam a családot, de sejtettem, hogy így lehet :(

Lehet paramami vagyok, de akkor sem emgedném egyedül el, ha rálátnék a játszóra a lakásból...

2018. máj. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!