Túl nagy büntetés lenne nem elengedni az ovis farsangra?
Én nem engedném el.
Ha nem gyógyul meg, akkor nem csak a gyerek, hanem a közösség érdeke is, hogy ne vegyen részt a bulin. Bármennyire is elkeserítő, és bármennyire is várja.
És igen, kegyetlen bünti, emlékezni fog rá, de nem igazán van alternatíva ebben az esetben.
Nem büntetném meg, azért mert a betegség alatt nyűgős, hisztis. Azért ez durva lenne.
Farsangra akkor mehet, ha meggyógyult.
Ha nem mehet, az nem büntetés, de betegen ne fertőzze a többi gyereket, meg ne essen vissza, ha még gyenge és a többiek fertőzik meg valamivel.
Szóval szerintem a farsangra menésnek nem a büntetéshez van köze, hanem hogy meggyógyul-e.
Akkor mi a kérdés?
Ha addigra meggyógyul, akkor vigyed.
De mégis mi a fenéért büntetnéd azzal, hogy nem mehet, azért mert szegény beteg volt és nem úgy viselkedett, mint máskor?
Leírod, hogy egyébként jó gyerek, és nem ilyen.
Te nem vagy nyűgős, amikor beteg vagy??? Nem is értem, hogy juthat ilyen valakinek az eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!