Ovis kisfiúk anyukái, hogyan készítenétek Batman-jelmezt?
Én készítettem :)
Fekete pólóra sárga (fekvő) ovális alapon fekete Batman-jel, fekete cicanadragra sárga anyagból öv (ugyanabból az anyagból mint a jel alatt az ovális), fekete anyagból köpeny, fekete sapkára füleket varrtam.
Az anyag nem volt olcsó a köpenyhez, plusz ugye a sárga anyag (szürkéből is jó helyette!), a cicanadrág és a sima fekete sapka...arcfesték a pofira, maszknak. Én élveztem az elkészítést és jó lett, de árban egy vaterás is kijött volna ennyiből.
Attól függ, hogy mennyiért tudsz rendelni (ott ugye a szállítási költséget is nézni kell, ha van, de bizonyos webshop-oknál egy adott összeg fölött ingyenes a szállítás) vagy ugye az anyagokat hol, mennyiért tudod beszerezni, mennyire vagy ügyes varrónő, stb.
Egyébként meg lehet nézni gyerek ruhaeladós csoportokban is, elég gyakori a batman figura, szerintem lehet, hogy akad valakinek otthon elfekvőben, ami lényegesen olcsóbb, mint az új és nem is kell vesződni a megvarrásával. Csak a méretnek kell passzolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!