Tejallergiás gyerekek anyukái, csokitortát hogyan készítenétek?
Kislányomnak szeretnék csokitortát készíteni a szülinapjára. Szeretnék recepteket kérni, esetleg ha valakinek van más torta receptje, amiben főleg csoki van, vagy gesztenye, vagy puding. (ezeket szereti)
Még annyi, hogy ahol én lakok, ott nem lehet kapni kész gesztenyemasszát, csak hámozott, sült gesztenyét csomagolva. Esetleg tudja valaki, hogy ebből hogyan tudnék gesztenyepürét, vagy krémet készíteni a tortára?
Előre is köszi a segítséget.
Most mire allergiás pontosan a lányod?
Ha tejfehérjére, akkor csokit nem használhatsz, mert abban tejpor van. Vagy az nem probléma?
Tejfehérje allergiás a fiam:
-tej helyett rizs vagy zabtej
-csoki helyett van a méregdrága 75%-os nem tudom mi a neve étcsoki, abba még nyomokban sem tartalmaz tejterméket
-pudinból a dr. oetker csokipuding nagyon megfelel.
Ezt megcsináltam abból a csokiból, amit az előző hozzászólásomnál írtam. isteni lett.
Köszi a válaszokat.
Laktózmentes nem jó, mert tejfehérje allergiás. A szójás tejnek tök szar íze van, a rizstejet még nem próbáltam, de lehet hogy most kipróbálom. Utolsó válaszolónak köszönöm a linket, azt mindenképp megcsinálom, mert én is nagyon szeretem.
Várok még további recepteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!