Tetovalt anyukak, mit szolt a kisgyereketek a tetovalasokhoz?
Nekem van sok, fiatalkent szoszerint minden hulyeseget magamra varrattam. Angol szovegek, mintak...akinek hasonlo van, mit szolt a gyerek? Megkerdezte hogy mit jelent? Tetszett neki vagy azt mondta csunya? Vagy hogy o is akar?
Igaz en nagyon szeretem mindet, de kicsit aggodok hogy mit fog szolni. Meg csak masfel eves, nezegetni, tapogatni szokta oket.
Ha majd rakerdez akkor megmondhatod hogy anya eletenek egy bizonyos terkepe van felirva/rajzolva. Az o szintjenek megfeleloen kommunikalva.
Magyarazkodni nem kell mert kicsi. Ha nagy lesz meg majd ugyis erti a dolgokat max nem ert vele egyet
Szerintem ez neki a megszokott, mármint érted ha mondjuk pl. kék a hajad, születése óta, akkor neki az a természetes, hogy anya haja kék, hiszen sose látott máshogy... szerintem a tetoválás is ilyen, így szokott meg téged, és milyennek lássa egy picur az anyuját, ha nem szépnek?
Amúgy a csillámtetkóról tuti nem a szülő tetoválásai tehetnek, az unokahugom is folyton csillog a maga hat évével, pedig nálunk senkinek nincs rendes tetoválása... (csillámtetkó viszont rajtam is gyakran van, elirigyeltem tőle )
2 kisebb tetoválásom van, és egy szemöldök piercingem, 8 és 6 évesek a fiaim.
Nekik ez a természetes kinézetem, hiszen születésüktől fogva így ismernek, ezért különösebben sosem foglalkoztak egyikkel sem. Nem mondják, hogy tetszik - nem tetszik, azt sem, hogy esetleg később ők is szeretnének, ez majd elválik. Az oviban a többi kisgyerek szokott inkább kérdezgetni róluk, főleg a kislányokat érdekli, hogy miért van "fülbevaló" a szemöldökömben:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!