Tetovalt anyukak, mit szolt a kisgyereketek a tetovalasokhoz?
Nekem van sok, fiatalkent szoszerint minden hulyeseget magamra varrattam. Angol szovegek, mintak...akinek hasonlo van, mit szolt a gyerek? Megkerdezte hogy mit jelent? Tetszett neki vagy azt mondta csunya? Vagy hogy o is akar?
Igaz en nagyon szeretem mindet, de kicsit aggodok hogy mit fog szolni. Meg csak masfel eves, nezegetni, tapogatni szokta oket.
Igaz ami rajtam van az csak árva szemhéjtus de egy kislány abdzolut nem értett semmiféle válaszom arra mikor megkérdezte miert huzok csikot a szememre :) mondtam én, hogy kulturánk,smink, kiemeli a szemet, stb,akkor is csak nezett tovább csodálkozva értetlenül. Azota felnőtt és ő is sminkel. (Exem pici uncsitesoja, a szemünk elott nőtt fel)
Az én gyerekem pedig szimplan csak utanoz a beléjuk kodolt tanulasi folyamat miatt hogy mindent tudjanak a felnőttektől evolucios életbenmaradas okán ahogy a kiskacsa az anyjuktol tanul. Szoval ha nem figyelek, filccel rajzolja a homlokát.Jelenleg azt hiszi az arcomra rajzoltam es neki is lehet akkor
En mindog akkor tetovaltattam, amikor csalodas ert, igy a rajtam levo szovegek elegge depresszivek...szoval mit mondjak, ha megkerdezi mi van odairva? Ez a nagy dilemmam...
A minta tetovalasokat talan konnyebb lesz megmagyarazni, mert azok amugy szepek, muveszileg is.
Nekem a nagyobbik a fiam nevének kezdőbetűje van illetve egy motiváló mondat amely szerint élem az életem. Gyerkőcnek tetszik hogy rajtam van a betűje :) A másikkal őt is szoktam bátorítani ha valamit felad(na) :)
Kisebbikem még baba, szoptatás után az ő betűje is felkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!