Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Három gyerekesek, milyenek a...

Három gyerekesek, milyenek a minden napjaitok? Nagyon nehéz 3 gyerkőccel? Most várom a 3. babát. Félek!

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Kettő után már sok mindent megoldunk rutinból. :)

Nem akkora különbség kettőhöz képest.

2018. ápr. 17. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ, hogy milyen a gyerekek vérmérséklete, jelleme, a te energia- és türelemszinted, illetve hogy másfél evente szülöd őket vagy hagytad kicsit feltöltődni magad, velük pedig töltöttél-e elég időt.
2018. ápr. 17. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 3.gyerekkel volt a legkönnyebb. A szülés is gyors volt, szoptatás is rutinosabban ment. A baba is nyugodt természetű. Végre felhőtlenül élveztem a babázást, nem idegeskedtem annyit. Tesók is sokat tudnak segíteni..pl.énekelnek a picinek amíg 5 percig még van más dolgom.
2018. ápr. 17. 14:52
 4/8 A kérdező kommentje:

8 éves a nagy, 16 hós a kicsi.

Úgy érzem, hogy 100%-ot sosem tudtam magamból adni.

Félek, hogy most még kevesebbet kapnak.

Türelmes, nyugodt gyerkőc mindkettő.

Hálás vagyok Istennek, hogy én lehetek az anyukájuk.

Most nagyon félek, hogy nem leszek alkalmas a 3 gyerek nevelésére.

Remélem ez a bizonytalanság elmúlik.

Köszönöm, hogy írtatok!

2018. ápr. 17. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

3 tűzről pattant, aktív, folyamatosan rivalizáló kisfiam van! Apjuk minden nap 10-kor jön meg!

Igen, nehéz :D bocs :)

De azért ne félj... mindenki megtalálja a maga megoldásait a dolgokra. Ha nem, marad a hit és a humor ;)

2018. ápr. 17. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok mint az utolsó.

3 fiú!!!

8,7,5 évesek és azon is össze vesznek kinek melyik a kedvenc színe.

Néha fárasztó,kimerítő,de amikor este reggel sorakozóba puszilgatnak,az felér mindennel.

Pluszba mikor nagyon szeretik egymast és a 8 éves cipőt ad az5 évesre sírni tudnék milyen jó fiaim vannak.

És milyen jó hogy 3an vannak!

(Most várom a 4.et) :D

2018. ápr. 17. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 3 fiam van :D

11,9,2 evesek.annyibol konmyebb volt nekem,hogy a nagyok mar nagyok.de a nehezsegeknis ebbol adodnak.en is oregebb lettem,kevesebb turelemmel,rugalmassaggal,alkalmazkodokepesseggel rendelkezem mint a nagyoknal.

Raadasul a 3. 10x rosszabb,akaratosabb,turelmetlenebb gyerek mint a nagyok egyutt voltak picinek.

Neha elgurul a gyogyszerem,olyankor lezavarom apjaval,vagy en megyek el valamerre kicsit.szerencsere parom 2 napot dolgozik,2 napot pihen.igy azert eleg sokat van itthon.epp eleg azokat a 2 napokat egyedul megoldani.es nem,nem azert mert 3 van,hanem mert a kicsi olyan amilyen.

A nagyok irtora szeretik,es forditva is.a 11 evesem neha hetvegen ha latja,hogy meg alfaban vagyok mikor a kicsi mar rajtam ugral,akkor beviszi a szobajaba es jatszik vele 20-30 percet mig kibirok maszni az agybol.igazan jofej gyerek :)

Mostmar kezd konnyebb lenni,ahogy egyre tobbet tud egyedul is jatszani a kicsi,es egyre ertelmesebb.mar gyakran elfogadja ha azt mondom varjon picit,par perc es megyek.igy nincs allandoan ruha rancigalas,hogy menjek vele.

De megeri!meg akkor is ha neha verem a fejem a falba,hogy minek akartam en egy lanyt is.....foleg igy,hogy meg a 3.is fiu lett😂😂😂

2018. ápr. 17. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy írt! :)
2018. ápr. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!