Három gyerekesek, milyenek a minden napjaitok? Nagyon nehéz 3 gyerkőccel? Most várom a 3. babát. Félek!

Kettő után már sok mindent megoldunk rutinból. :)
Nem akkora különbség kettőhöz képest.

8 éves a nagy, 16 hós a kicsi.
Úgy érzem, hogy 100%-ot sosem tudtam magamból adni.
Félek, hogy most még kevesebbet kapnak.
Türelmes, nyugodt gyerkőc mindkettő.
Hálás vagyok Istennek, hogy én lehetek az anyukájuk.
Most nagyon félek, hogy nem leszek alkalmas a 3 gyerek nevelésére.
Remélem ez a bizonytalanság elmúlik.
Köszönöm, hogy írtatok!

3 tűzről pattant, aktív, folyamatosan rivalizáló kisfiam van! Apjuk minden nap 10-kor jön meg!
Igen, nehéz :D bocs :)
De azért ne félj... mindenki megtalálja a maga megoldásait a dolgokra. Ha nem, marad a hit és a humor ;)

Ugyanígy vagyok mint az utolsó.
3 fiú!!!
8,7,5 évesek és azon is össze vesznek kinek melyik a kedvenc színe.
Néha fárasztó,kimerítő,de amikor este reggel sorakozóba puszilgatnak,az felér mindennel.
Pluszba mikor nagyon szeretik egymast és a 8 éves cipőt ad az5 évesre sírni tudnék milyen jó fiaim vannak.
És milyen jó hogy 3an vannak!
(Most várom a 4.et) :D

Nekem is 3 fiam van :D
11,9,2 evesek.annyibol konmyebb volt nekem,hogy a nagyok mar nagyok.de a nehezsegeknis ebbol adodnak.en is oregebb lettem,kevesebb turelemmel,rugalmassaggal,alkalmazkodokepesseggel rendelkezem mint a nagyoknal.
Raadasul a 3. 10x rosszabb,akaratosabb,turelmetlenebb gyerek mint a nagyok egyutt voltak picinek.
Neha elgurul a gyogyszerem,olyankor lezavarom apjaval,vagy en megyek el valamerre kicsit.szerencsere parom 2 napot dolgozik,2 napot pihen.igy azert eleg sokat van itthon.epp eleg azokat a 2 napokat egyedul megoldani.es nem,nem azert mert 3 van,hanem mert a kicsi olyan amilyen.
A nagyok irtora szeretik,es forditva is.a 11 evesem neha hetvegen ha latja,hogy meg alfaban vagyok mikor a kicsi mar rajtam ugral,akkor beviszi a szobajaba es jatszik vele 20-30 percet mig kibirok maszni az agybol.igazan jofej gyerek :)
Mostmar kezd konnyebb lenni,ahogy egyre tobbet tud egyedul is jatszani a kicsi,es egyre ertelmesebb.mar gyakran elfogadja ha azt mondom varjon picit,par perc es megyek.igy nincs allandoan ruha rancigalas,hogy menjek vele.
De megeri!meg akkor is ha neha verem a fejem a falba,hogy minek akartam en egy lanyt is.....foleg igy,hogy meg a 3.is fiu lett😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!