Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 gyerekesek milyen a munkátok?

3 gyerekesek milyen a munkátok?

Figyelt kérdés

Tegnap írt fel valaki egy olyan kérdéet, hogy ki hány évesen szülte a gyerekeit és rengeteg válasz érkezett, tehát ebből következtetek, h sokan vagytok 3 gyerekesek. Kérlek írjátok meg nekem, h mit dolgoztok, mennyi idősek a gyerekek, hogy néz ki egy napotok.

3. gyereken gondolkozunk, de félek, h nehezen találnék munkát és nehezen tudnám összegyeztetni a munkát az anyasággal. Férjem felsővezető, nagyszülők messze laknak, szóval segítség nem lenne. Ki hogy oldja meg?

2018. jan. 15. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Én nem dolgozom, nem tudjuk/akarjuk máshogy megoldani. Férjem sokat dolgozik, nagyszülők nem élnek már, másik nagymama messze lakik.

Így nem gond a betegség, a szünetek, a rendezvények. Mindent megcsinálok, míg a gyerekek nincsennek itthon, ahogy hazaérnek csak velük foglalkozom, semmi házimunka, semmi intéznivaló. Kényelmes életünk van.

2018. jan. 15. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Épp ki akartam írni ugyanezt a kérdést. Én most kezdtem munkát keresni, de újrakezdem a pályát, abban helyezkednék el amit tanultam. (Egyetemi diplomám van)
2018. jan. 15. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Én még 2 kisgyerekkel se találok munkát sajnos, segítségünk nem nagyon van.
2018. jan. 15. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Folyamatos délelőtt egy gyárban, a MEO laborban. Van, aki 6-14, 10-14, vagy 8-14 között dolgozik. Ez az a tipikus "kismama szak". Annyi hátránya van, hogy a bejárást mindenki maga oldja meg, még az se igen jön össze, hogy a részmunkaidős kollégák egy kocsival járjanak.

Nekem könnyebb, mert nagy korkülönbséggel vállaltunk gyerekeket, a legnagyobb 15. Ő tud segíteni az ovist hozni, vinni.

Betegség alatt itthon vagyok vele én. Egy 1000 fős cég nem attól megy csődbe, hogy én pár napot hiányzok. Kirúgni nem fognak. Nehéz jó munkaerőt találni, végkielégítést meg nem fognak fizetni. ;)

Annyi hátránya van, hogy amíg sokat vagyok táppénzen, nincs előrelépés.

2018. jan. 15. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

9-6-4 évesek, fél éve dolgozom 9-től 17-ig ügyfélszolgálaton. Apjuk otthonról dolgozik, és van a közelben nagymama is. Reggel viszem őket, délután apa-mama felváltva hozza. Este 18ra hazaérek, beszélgetünk, játszunk, vagy tévéznek és én is csak bambulok, vacsi, fürdés, fekvés.

Meggyőződésem, hogy a munkáltatónak tök mindegy, hogy 2 vagy 3 gyereked van, ha beteges, egy gyerek is az. Én még szerencsére fél év alatt egyszer sem hiányoztam beteg gyerek miatt, le is kopogom, nehogy elkapja őket valami nyavalya. :)

2018. jan. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!