3 gyerekesek, főleg akik nem többszintes óriási házban laknak, nálatok is folyton szalad a ház? Gyakorlatilag egész nap mehetnék utánuk.
Figyelt kérdés
Bár én mindig olyan voltam, hogy szerettem, ha minden a helyén van, pl a pohár vagy bármi. De ilyen nincs. Nagyját elpakolják ők, de az kevés. De kb ugyanannyi marad. Amikor facere tesznek ki anyukák képeket, ott mindig olyan pöpec rend van, még a játékok a polcon is sorban. Na nálunk ilyen nincs. Nálatok?2016. febr. 13. 14:03
1/3 anonim válasza:
Mondjuk nem óriási a ház, csak 140m2, de nem szalad.
Ezt szerintem nagyban köszönhetem a robotporszívónak, robotfelmosónak, mosogatógépnek, szárítógépnek... ha mindezt kézzel kellene csinálni, nekünk se maradna időnk semmire! Így kb. csak elpakolni kell, semmi mást.
2/3 anonim válasza:
Nem 3 gyerek, hanem 4, és nem óriási, de 2 szintes, nem kicsi. Igen, szalad, pedig mosógép, mosogatógép is van. Kamaszok, szétszórtak, az apjuk sem túl rendes. Lassan nem látunk ki az ablakon (persze ez azért túlzás). Ha nem dolgoznék napi 10 órát és nem utaznék kb. 2,5-et, akkor nyilván jobb lenne....
3/3 anonim válasza:
Mi 95 nm lakunk 3 gyerekkel.Az a baj hogy túl sok a cuccunk:)Nem fér már el annyi szekrény ,polc ami elég lenne.És igen szalad,úgy szoktam mondani mintha bomba robbant volna.....Dehát élünk,eszünk-iszunk,játszunk így nem maradhat minden a helyén.Kicsit nagyobb ház nekünk is jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!