Aki gyesen van kisgyerekkel, nektek nem becsuli le a munkatokat a parotok?
Itthon vagyok a gyerekkel a nagy hazban, hatalmas udvarral. Minden hazimunkat es kerti munkat en csinalok szinte, emellett minden nap fozok, minden nap jo minosegu meleg etel van. A gyereket tomegkozlekedessel cipelem mindenfele programra.
Ehhez kepest mindig megkapom h "csak" itthon vagyok, es hogy nem en keresem a penzt, es hogy cserelne velem a parom. O neha eljar sportolni, talalkozni a barataival, en soha sehova nem megyek. Itthon szoktam heti parszor fel orat edzeni, meg erre is beszol hogy "neked minden nap van idod edzeni".
Annyi hazimunkat csinal, hogy bedobja a mosogepbe a szennyest es neha vegigtolja a lakason a porszivot. Tenyleg sokat dolgozik, de nem erzem ugy, hogy en kevesebbet. Hetvegen is tiszta seb a kezem a kb ferfiaknak valo kerti munkatol, de o azt mondha hogy szerinte ez konnyu, en valasztottam hogy kint legyek amig o vigyaz a gyerekre. Tenyleg en valasztottam, mert szerettem volna a levegon lenni, de nem igaz hogy ennyire le kell becsulni.
Ha fozok, mar meg sem koszoni, pedig direkt a kedvenc gasztrobloggerei fogasait fozom sokszor. A gyereknevelesre meg csak rohog, hogy az annyira konnyu, o biztos nem panaszkodna ha "csak azt" kene csinalni.
Ha az én férjem ilyen lenne, már nem lenne a férjem.
Azért csinálja, mert hagyod.
Tipikus here Herold, aki azt gondolja, hogy mindent megtehet, mert pénisz nőtt a lábai közé.
Nincs egy tavolabbi barátnő-rokon, akit vagy 2 -3 napra meglatogatnal? Egyedul!
Kaját ne hagyj, fozzon es 24 oraban ove a gyerek.
Egyebkent előttem irokkal egyetertej.
Teljesen alabecsul teged, ami nem normalis.
Hazimunka 30 szazalekat ra hagynam melo mellett is.
Menj vissza dolgozni ahogy tudsz, onnantol az otthoni meló es a gyerekkel valo programok szigoru felet koveteld meg magadnak
Pfff... Gyerek előtt is ilyen volt, akkor miért csodálkozol? Ez nem csak neked szól, hanem minden nőnek, aki csak néz, de nem lát!
Egyszer próbált nekem is beszólni a párom, még bőven a gyerek előtt. Na azt nem tette zsebre, amit tőlem kapott... Gyorsan észhez tért, sőt ha valaki(anyós) próbálna meg csipkelődni, gyorsan helyre is teszi. :D Nem mondom, hogy soha nincs egy fél rossz mondata, de őszintén nekem is van. De biztos nem szültem volna egy olyan embernek, aki nem becsül meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!