Aki gyesen van kisgyerekkel, nektek nem becsuli le a munkatokat a parotok?
Itthon vagyok a gyerekkel a nagy hazban, hatalmas udvarral. Minden hazimunkat es kerti munkat en csinalok szinte, emellett minden nap fozok, minden nap jo minosegu meleg etel van. A gyereket tomegkozlekedessel cipelem mindenfele programra.
Ehhez kepest mindig megkapom h "csak" itthon vagyok, es hogy nem en keresem a penzt, es hogy cserelne velem a parom. O neha eljar sportolni, talalkozni a barataival, en soha sehova nem megyek. Itthon szoktam heti parszor fel orat edzeni, meg erre is beszol hogy "neked minden nap van idod edzeni".
Annyi hazimunkat csinal, hogy bedobja a mosogepbe a szennyest es neha vegigtolja a lakason a porszivot. Tenyleg sokat dolgozik, de nem erzem ugy, hogy en kevesebbet. Hetvegen is tiszta seb a kezem a kb ferfiaknak valo kerti munkatol, de o azt mondha hogy szerinte ez konnyu, en valasztottam hogy kint legyek amig o vigyaz a gyerekre. Tenyleg en valasztottam, mert szerettem volna a levegon lenni, de nem igaz hogy ennyire le kell becsulni.
Ha fozok, mar meg sem koszoni, pedig direkt a kedvenc gasztrobloggerei fogasait fozom sokszor. A gyereknevelesre meg csak rohog, hogy az annyira konnyu, o biztos nem panaszkodna ha "csak azt" kene csinalni.
Nem, mert nem egy marhát választottam.
Most épp altatja a 2,5 évesünket.
Cseréljen veled! Utazz el pár napra, rokonhoz, barátokhoz! Aztán utána meglátjuk, hogy mit szól!
Néha ezért is kell az apát bevonni a gyerek körüli feladatokba. CSAK a gyereket lefoglalni egy órára nem nagy dolog. De ha közben el is kell végezni valamit, már nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!