Játszoterre vitt sajat jatekot odaadjatok masnak?
Figyelt kérdés
Emiatt fő a fejem, hiszen 1.5 evessel sokat vagyok jatszoteren. Egyszeruen nincs jo megoldas. Csak lapatot es vodrot szoktunk vinni.
-Ha nem adom oda, en vagyok a bunko.
-Ha odaadom, en udvarias vagyok de a sajat gyerekemnek nem lesz.
-Ha hagyom, hogy a gyerekek egymas kozott elosszak,vagy kozosen jatszanak vele, akkor az en gyerekemnek megintcsak nem lesz, mert ugyis az a vége, hogy elveszik tőle a nagyobbak.
- Ha nem adom oda, de a gyerekem elveszi másét, akkor megint csak én vagyok a bunko. De multkor volt ott 5 ugyanolyan kék lapat, hogy magyarazzam el a kicsinek, hogy csak az egyikkel jatszhat?
Ugyhogy mi a normalis, udvarias viselkedes, ti hogy csinaljatok?
2018. ápr. 12. 15:38
21/22 A kérdező kommentje:
Utolso, te meg tavolrol sem lattal gyereket.
2018. ápr. 14. 19:03
22/22 anonim válasza:
Ezt már egyszer kérdezte valaki, akkor írtak egy tuti tippet. Te minden homokozójátékból kettőt vigyel. Egy jót, amivel a fiad játszik, és egy olcsó lestrapáltat, amit oda tudsz adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!