Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszoterre vitt sajat jatekot...

Játszoterre vitt sajat jatekot odaadjatok masnak?

Figyelt kérdés

Emiatt fő a fejem, hiszen 1.5 evessel sokat vagyok jatszoteren. Egyszeruen nincs jo megoldas. Csak lapatot es vodrot szoktunk vinni.

-Ha nem adom oda, en vagyok a bunko.

-Ha odaadom, en udvarias vagyok de a sajat gyerekemnek nem lesz.

-Ha hagyom, hogy a gyerekek egymas kozott elosszak,vagy kozosen jatszanak vele, akkor az en gyerekemnek megintcsak nem lesz, mert ugyis az a vége, hogy elveszik tőle a nagyobbak.

- Ha nem adom oda, de a gyerekem elveszi másét, akkor megint csak én vagyok a bunko. De multkor volt ott 5 ugyanolyan kék lapat, hogy magyarazzam el a kicsinek, hogy csak az egyikkel jatszhat?

Ugyhogy mi a normalis, udvarias viselkedes, ti hogy csinaljatok?

2018. ápr. 12. 15:38
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Utolso, te meg tavolrol sem lattal gyereket.
2018. ápr. 14. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:
54%
Ezt már egyszer kérdezte valaki, akkor írtak egy tuti tippet. Te minden homokozójátékból kettőt vigyel. Egy jót, amivel a fiad játszik, és egy olcsó lestrapáltat, amit oda tudsz adni.
2018. ápr. 15. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!