Nálatok az apukák is kijárnak játszótérre a gyerekkel/gyerekekkel?
nem törvényszerű, hogy csak az anyukák járjanak ki a játszira, de valahogy mégis az anyukáké ez a szerep :)
talán ez egy evolúciós dolog, nem tudom...
én pl. imádom a játszótér közegét, a csicsergést az anyukákkal, lehet nekem pont úgy kell, mint a gyereknek ez a program (4 éves elmúlt a kisfiam, mégis úgy érzem, KELL mennünk, ő imádja, én imádom) :)
az én párom is ódzkodik, meg hát látja, milyen csajos az egész, ő sem találja a helyét a játszótéren, de pl. focizni elviszi a rétre a gyereket, meg játszóházba, ahol nem olyan anyukás a terep, ő ott úgy mondja, nem tud vegyülni.
azt észrevettem, hogy ahol több gyerek van, vagy ahol inkább lánygyerek van, ott gyakoribb kísérő az apa.
természetesen egy gyesen lévő anyukának könnyebben belefér a játszóterezés, mint egy melóból fáradtan hazaeső apának.
nem azon mérhető amúgy le hogy egy apa mennyire jó, igazi apa, hogy ott van-e a játszótéren, de persze az anyukák mindig titkon jó pontot adnak a játszóterező apuciknak :)
de azért az arány mindig a 10 anyukára 1 apuka jut lesz... :D
Felénk néha-néha akad apuka játszón, nagy ritkán.
Van aki focizik a gyerekével, de van, aki inkabb felnott-tarsaságban van.
A többi napokon es a többi apuka bizti okostelefonozik...ez a mai világ.
Felénk néha-néha akad apuka játszón, nagy ritkán.
Van aki focizik a gyerekével, de van, aki inkabb felnott-tarsaságban van.
A többi napokon es a többi apuka bizti okostelefonozik...ez a mai világ ahelyett hogy együtt bütykölne valamit a gyerekkel.
Ez vicces. Pont forditva látom :)
2017 van és nem a középkor, ahol lovat patkolni tanit az apuka és kardozni, hanem vesz egy tabletet a gyereknek, amiért annyit túlórázik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!