Nálatok az apukák is kijárnak játszótérre a
gyerekkel/gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Ma délután hárman a férjemmel és a lányommal kimentünk a játszótérre. Volt ott több család, de mindenhol csak anyuka volt a gyerekekkel. A férjem már kellemetlenül érezte magát amiért egyedül van ott férfi így hamarabb hazajött. Már többször elöfordult hogy csak anyukák és gyerekek voltunk kint, a férjem kivételével aki minden hétvégén jön vagy amikor nem dolgozik épp és esetleg havonta 1-2 alkalommal még látok 1 apukát. Nálatok is ilyen ritkán járnak az apukák a gyerekkel játszótérre?
Mivel a héten a férjem van otthon a fiunkkal (oviszünet), így a héten csak ővele játszótereznek.
Nem érzi kellemetlenül magát, mindegy ki van a játszón, mert azért megy, hogy a gyerek játsszon. Mindegy ki van még ott.
Ovi után, ha ő hozza haza, akkor is mennek játszótérre.
De amúgy is nálunk gyakran megy az egész család (apa+anya) a játszótérre. Szóval előfordulnak ott apukák is.
2017. júl. 7. 08:44
22/27 anonim válasza:
Amikor én voltam gyerek, felénk inkább anyukák voltak... apukák hétvégente fiaikkal focizni kb.
(és amúgy minden anyuka dolgozott, legalábbis a játszótársaim anyukái mindenképpen)
2017. júl. 7. 10:50
23/27 anonim válasza:
NÁlunk délelőtt anyukák-nagymamák vannak szinte kizárólag. Délután már apukák is szoktak lenni, igazából vegyesen. Párom is szokta vinni a lányainkat a játszóra, jobb is ha ő viszi őket mert kocsival mennek és így messzebbi, klasszabb játszótérre is el tudnak menni nem csak ide a közelibe.
2017. júl. 7. 12:42
24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Kíváncsi voltam, hogy mâshol is így van e, de ezek szerint azért sok helyen viszik jàtszani az apukák is a gyereket, ami szerintem nagyon jó dolog. Ki szokott járni így is a férjem, csak nálunk az a tipikusan az anyuák pletykálnak amíg a gyerekek játszanak,bár ezt én sem szeretem, de így ha egy férfi van ott túlságosan kilóg a sorból sajnos. Mondtátok néhányan hogy emiatt nem kéne rosszul éreznie magát, ezzel egyet értek én is de sajnos változtatni nem tudok rajta pedig a lányunk is nagyon szereti amikor hármasban megyünk
2017. júl. 7. 12:50
25/27 anonim válasza:
Alapvetően nálunk is az anyukákból van több, de bőven látni apukákat is. Van, hogy csak apával vannak a gyerekek. Gondolom attól is függ, hogy az adott családban ki hogy dolgozik éppen. Nálunk apukáknak sem gáz játszózni.
2017. júl. 7. 13:15
26/27 jafnrétti válasza:
Az én férjem sokkal jobban szeret játszótérre menni a gyerekekkel, mint én, sőt, az itteni szülőkkel is először ő haverkodott össze, én csak jóval később. Mondjuk ő nagyon barátkozós típus amúgy is :)
2017. júl. 7. 14:24
27/27 anonim válasza:
Nagyon kifogás-szagúnak tűnik a dolog.
A férjem jár a gyerekekkel hármasban is, megyünk együtt is. Ha nem szeretne menni akkor szól, nem pedig ilyen hülyeségekkel jön.
Nem nagyon tudom milyen az arány nálunk, de teljesen természetes hogy vannak férfiak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!