Játszoterre vitt sajat jatekot odaadjatok masnak?
Emiatt fő a fejem, hiszen 1.5 evessel sokat vagyok jatszoteren. Egyszeruen nincs jo megoldas. Csak lapatot es vodrot szoktunk vinni.
-Ha nem adom oda, en vagyok a bunko.
-Ha odaadom, en udvarias vagyok de a sajat gyerekemnek nem lesz.
-Ha hagyom, hogy a gyerekek egymas kozott elosszak,vagy kozosen jatszanak vele, akkor az en gyerekemnek megintcsak nem lesz, mert ugyis az a vége, hogy elveszik tőle a nagyobbak.
- Ha nem adom oda, de a gyerekem elveszi másét, akkor megint csak én vagyok a bunko. De multkor volt ott 5 ugyanolyan kék lapat, hogy magyarazzam el a kicsinek, hogy csak az egyikkel jatszhat?
Ugyhogy mi a normalis, udvarias viselkedes, ti hogy csinaljatok?
Persze hogy oda adjuk! A kicsik tűlünk tanulnak meg udvariasak, adakozóak, jószivűek lenni! Én azt szoktam csinálni mikor a kisfiamhoz oda jön egy pici hogy bevonjuk a játékba és közösen játszunk, lapátolunk, kavicsot teszünk bele. Majd elkérem a picitől én csinálom, majd átadom és közben beszélgetünk: “látod? Így kell osztozni, szépen játszani! egy darabig megy majd persze a kisfiam vissza akarja a játékot végleg persze... Na itt jön képbe a másik szülő!
Plusz ugye velünk is megtörténhet ugyanaz! Hogy a mi gyerekünknek kell a másé, esetkeg hisztizik... Mindig arra tanítsuk a gyerekeinket ahogy azt szeretnénk más gyerek játsszon vele!
Lapát, vödör és két autó amit vinni szoktunk. Mivel még kicsi így nem várat épít stb tologatja a homokban a kocsikat esetleg vödörbe pakolja a kavicsokat és hurcolja. De ha elkérik oda adom amivel épp nem játszik, hogy megnézheted persze. Ezután visszaadják, de ha a fiam játszik vele akkor nem veszem ki a kezéből. Ha ott hagyja akkor fogom magam elpakolom egy hálós tartóba. Megyek a fiammal hinta csúzda körre
Van hogy 30x elpakolom de így nem keveredik el. A homokozó cuccaira az apja belekarcolta a monogramját, így nem keveredik el. Sokaknak ugyan olyan játéka van.
most kezd el igazán motorozni így azt is visszük. Az szent és sérthetetlen jekenleg azt nem adjuk oda másnak volt sírás amikor mást látott rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!