Szerintetek is taplosag sajat jatekokat es sok etelt vinni egy jatszoterre?
"Az o gyereke percenkent nassol,"
- és teszi tönkre a fogait. Nem irigylésre méltó.
Nincs ebben semmi, mindenki azt hoz amit akar, viszont neked kell megtanítani a gyerekedet arra, hogy az a másé. Érdekes, az én gyerekem sose ordított, bőgött azon , hogy más nem ad neki a játékaiból, vagy kajából
. Egyébként meg mi is viszünk kaját mivel nem lakunk közel a játszótérhez, fél óra busszal ( igen, ilyen is van, nem mindenki lakótelepen lakik, a ház előtti játszótérrel ) úgyhogy nem fogunk hazarohangálni.
Ó, én pont fordítva jártam így.
Kb 3 percre lakunk a játszótérről. Nyár este lementünk még vacsi előtt (kb 6 óra körül).
Erre anyuka ad a gyerekemnek is egy pogácsát, amit a gyereke eszik, majd odafordult hozzám: "Nem gond, hogy adtam neki, mert látom, hogy éhes..."
Hozzáteszem, nem vagyunk csövesek, és egy jó ideje lent voltunk, tehát lassan indultunk haza. Homokozóban játszott a fiam, ők jöttek oda, majd elkezdett enni a gyereke. Persze, hogy odafigyelt a gyerekem.
Én sem viszek ételt a játszóra, max inni, mert koszos kézzel ne egyen, közel lakunk, hamar hazaérünk, 3-4 évesen kibírja 2 étkezés között. (pisivel is, nemcsak kajával)
Szerintem az normális, ha játékot visz valaki, de illik megosztani, viszont nem illik "elkobozni".
Nasival nem értek egyet, hisz játszani jön, vagy enni??? De ha más visz, hát visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!