Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most akkor "etessem" vagy "ne...

Most akkor "etessem" vagy "ne etessem"?

Figyelt kérdés

Egy játszótéri közösségbe járunk kétéves kisfiammal. Szokás volt idáig, és már tavaly is, h. mi anyukák, különböző nasikat hozunk a gyerekeknek. Nem édességet, csokit vagy cukrot. Inkább pufit, ropit, chips-et, ilyeneket. Kitettük őket a padra, és minden gyerek vehetett bármelyikből, ha akart.

Új anyuka megjelent a játszótéren idén, (teljesen nyílvános játszótér), és szólt, h. nem tetszik neki ez, mert ha gyereke vesz belőle, nem fog enni vacsorát...

Sorry... Az enyém meg igen, és a másiké meg a harmadiké is.

Ennek ellenére felteszem a kérdést, most akkor én vagyok a bunkó, h. teszek ki rágcsálnivalót?

Egyébként, ha nem teszem ki, egy idő után keresi.

Nem ezzel lakik jól, de rágcsál belőle.

2010. jún. 11. 22:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

aha... és akkor kisautós pólót se adjunk a gyerekre, mert a másik azért fog sírni, hogy neki is olyan kell, és hogy magyarázom el Neki, hogy nem lehet olyanja? :(

Az elhízásról meg annyit, hogy nem a naisval van a baj, hanem a mozgás szegény életmóddal. Nem az a rossz anya, aki nasit ad a gyereknek, hanem aki hagyja naphosszat a TV előtt ülni, ahelyett, hogy rárakná a bicóra, és elmennének egy városkört bicózni. Aztán lehet megint lepontozni "mindenkivel jóban kell lenni" anyucik ;) :)

2010. jún. 14. 12:52
 22/22 anonim ***** válasza:
50%
Én sem értek egyet veled. Ha az anyukája megengedi, akkor adj más gyereknek is, de ha nem, akkor nem kell mindjárt fujjolni az "új anyukára". Lehet érzékeny a tejre, a lisztre vagy esetleg valóban rosszabb evő és normális kaját nem akar már enni utána a gyerek vagy egész egyszerűen csak olyan anyuka, aki NEM AKARJA tömni a gyerekét chipssel. Valóban nem lehet elmagyarázni egy 1,5-2 éves gyereknek, hogy abból, ami ott ki van rakva, te nem ehetsz, mert érzékeny vagy rá vagy mert attól nem vacsorázol stb. Képzeld bele magad a másik helyzetébe is. Itt nem többnek kell egyhez alkalmazkodni, hanem eleve nem is kellett volna ilyet elkezdenetek. Tartsd a táskádban és ha a te gyerekednek adsz és látja a másik gyerek, AKINEK AZ ANYUKÁJA MEGENGEDI, akkor adj annak is. De az nem megoldás, hogy innentől kezdve az a másik anyuka kénytelen nézni magának egy másik játszóteret, ha nem akarja, hogy a gyereke kaja előtt teletömje magát chipssel. És nekem van egy olyan érzésem, hogy lehet, másnak sem tetszik ez, csak ez az egy anyuka szólt. Legalábbis nekem sem tetszene. 2 éves kislány anyukája.
2010. jún. 14. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!