Mivel etessem, hogy csak egy kicsit is jobban hízzon?
Figyelt kérdés
Kislányom 17 hónapos és csak 8,5kg.(2850gr a születési súlya). Pár hete jöttek ki a rágófogai és azóta jobban eszik, de a súlyán nem látszik. A felvágottakon kívül tulajdonképpen mindent megeszik, amit kap.1 évesen 7,5 kg volt. Akkor mondta a gyerekorvos, hogy időnként menjünk be súlymérésre, de nem mondta hogy különösebb gond lenne. Én egyébként nem látom hogy bármi baja lenne: étvágya van, mozgékony, alapjában véve jókedvű, mégis aggódom. A nővére is hasonló alkatú gyerek volt de ilyen idősen ő megvolt 9,5 kg. A különbség az kettejük közt, hogy az idősebb gyermekem csak 3 hónapos koráig szopott, míg a kicsi 1 éves koráig.2011. okt. 18. 09:56
1/5 anonim válasza:
Kisfiam se volt több,ilyen az alkatuk.Most 3 évesen 12 kiló,de nem aggódom,mert mozgékony,jóétvágyú,vidám gyerek.
2/5 anonim válasza:
Először is ne aggódj,mert vannak jobb étvágyú és rosszabb étvágyú gyerekek.Előbb utóbb ő is biztosan jó étvágyú lesz.Nekem 4 gyerekem van a legelsővel voltak pici korába gondok,mivel nem akart enni soha.3750 és 56 cm-rel született.Még a doktornőnkhöz is állandóaan vittem,hogy csináljon valamit.
Peritolt írt fel,amitől kicsit el is kábult.Ma már 14 éves 170 cm és 58 kg.Úgy kell vele minden este veszekedni,mert még éjfélkor is csak enne.
Tényleg ne aggódj!
4 gyerkőc anyukája
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként a termetéhez viszonyítva nem sovány, mivel csak 77 cm, de hát mi is kicsik vagyunk éppen hogy elérjük a 160 cm-t. A párom picit magasabb de ő is csak 170 max.
2011. okt. 18. 11:05
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg a béres cseppet,nekünk az vált be, igaz az én fiam már 6 éves volt mikor adtam neki de jól összeszedte magát tőle.
5/5 anonim válasza:
Ha szereti a pépeket, az orvos felírhatja a sinlacot (recept nélkül drága), ez elvileg igencsak hízlal. Lehet ízesíteni vagy italként is fogyasztani, vagy akár az ételhez keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!