Kicsit sovány a kutyám, (Berni) de egészséges! Mivel etessem, hogy kicsit meghízzon?
Eddig mivel etetted? Féreghajtózva mikor volt utoljára?
Majd fognak jönni, hogy vegyél neki ilyen-olyan drága tápot, knzervet..
Szerintem ezek mind péndkidobás. Én rendes húst főzök neki, rizzsel vagy tésztával kapja, plusz szoktam bele dobni neki zöldség féléket is, apróra vágva. Heti kétszer főzök húst, a rizst 2 naponta kb. És így valódi húst kap. Az én kutyám is berni amúgy, egészséges, és igen csak jól táplált, jó kondiban van, szép a szőre is.
sertést húst SOHA ne adj a kutyának. (Aujeszky betegség)
Az én kutyám is nagyon nehezen hízik ezért sport tápot szoktam neki adni amiben emelt energia tartalom van és nagy százalékban tartalmaz zsírt. Bevallom őszintén nekem nincs időm főzni nekik külön, néha kapnak belsőséget, rizst ilyesmit, féreghajtani 3 havonta szoktam
Nem kell neki semmilyen különleges táp, még főzni se muszáj neki, lényeg, hogy NE legyen előtte egész nap az étel.
Napi egyszer kapjon enni, mindig ugyanabban az időben. A táp zsákján rajta kell, hogy legyen, hogy hány kilós kutyának mennyi a napi adag. Kezdj el annyit adni neki, aztán ha nem hízik, akkor egy kicsit többet. Milyen táppal etetsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!