Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most akkor "etessem" vagy "ne...

Most akkor "etessem" vagy "ne etessem"?

Figyelt kérdés

Egy játszótéri közösségbe járunk kétéves kisfiammal. Szokás volt idáig, és már tavaly is, h. mi anyukák, különböző nasikat hozunk a gyerekeknek. Nem édességet, csokit vagy cukrot. Inkább pufit, ropit, chips-et, ilyeneket. Kitettük őket a padra, és minden gyerek vehetett bármelyikből, ha akart.

Új anyuka megjelent a játszótéren idén, (teljesen nyílvános játszótér), és szólt, h. nem tetszik neki ez, mert ha gyereke vesz belőle, nem fog enni vacsorát...

Sorry... Az enyém meg igen, és a másiké meg a harmadiké is.

Ennek ellenére felteszem a kérdést, most akkor én vagyok a bunkó, h. teszek ki rágcsálnivalót?

Egyébként, ha nem teszem ki, egy idő után keresi.

Nem ezzel lakik jól, de rágcsál belőle.

2010. jún. 11. 22:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%

Ha nektek ez így bevált, ti vagytok többen. Ha az új anyukának nem tetszik megbeszéli a gyerekével, hogy nem eszik belőle, vagy megy más játszótérre...

Én sem szeretem, hogy ha babklubba megyünk mindenki ott uzsonnáztatja a gyerekét, nekem meg le kell fognom a lányom, mert mindenkitől kunyerál, de lefogom és kész. Ez az én problémám, nem a tíz másiké...

2010. jún. 11. 22:28
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég érdekes anyuk lehet.Valószínű az ő gyereke nem ehet ilyeneket és ezért mondja.Ne is foglalkozz vele.Csak írigy rátok.Én a te helyedben még annál inkább kitennék nekik.Had egye a fene...
2010. jún. 11. 22:29
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Meg kell mondani a kedves anyukának, hogy akkor tanítsa meg a gyerkőcnek, hogy Ő nem ehet a nasiból, miközben a többi gyerek meg igen. Én sem hiszem, hogy egy gyerek játék közben annyi nasit tömne magába, hogy aztán a vacsit meg ne egye meg. A játék fontosabb, csak közben bekapnak 1-2 falatot. Amúgy is, ez kialakult szokás, nyilvános játszótéren. Szerintem nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül. Jó babázást :)
2010. jún. 11. 22:31
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én nem szeretem az ilyen rágcsálnivalókat.

Ráadásul a fiam tejérzékeny, és a legtöbb ropiban is van tej.

Ugyanakkor én még sosem szóltam senkire, aki így etette a gyermekét, legfeljebb szólok, h mi nem kérünk, és, h miért.

Az mondjuk eléggé flegma beszólás volt részedről, h :

Új anyuka megjelent a játszótéren idén, (teljesen nyílvános játszótér), és szólt, h. nem tetszik neki ez, mert ha gyereke vesz belőle, nem fog enni vacsorát...

Sorry... Az enyém meg igen, és a másiké meg a harmadiké is.

Vannak rossz evő gyerekek, akiknek igen is beleszól a további étkezésébe.

Gondlom nem akarsz változtatni a már kialakult szokásokon, azt sejtem, h az "új anyuka" többet nem megy arra a játszótérre, és a probléma megoldódott.

5/22 anonim ***** válasza:
100%
szia, én egy pont ilyen szívtelen anyuka voltam, mert valóban,amikor lent rágcsált a kislányom otthon mar nem evett semmit,de én nem szóltam, megtaláltam a megoldást: otthon 6-kor vacsizik a gyerek,lent még rágcsál, este meg megissza kakaóját. Nem vagy bunkó.
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy bunkó. Más gyereke miatt nem Neked kell változtatni a Te gyereked szokásain. Oldja meg Ő a saját problémáját, hiszen Neki van kifogása!
2010. jún. 11. 22:37
 7/22 anonim ***** válasza:
15%

Istenem de édes szokás, ezt nálunk is be kell vezetni:D

Fel ne adjátok...már csak azért se:D Törjetek borsot a konzerv szuperanyu orra alá;P

2010. jún. 11. 23:20
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
édes szokás csipszet adni a gyereknek
2010. jún. 12. 07:50
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
halottál már gyümölcs chipsről?XD nemhiszem:)
2010. jún. 12. 08:18
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
hallottam de felteszem pufi és ropi mellé nem olyan csipszet adnak.mondjuk ez látszik is az elhízás arányán.
2010. jún. 12. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!