Mit kezdetek nyáron, akik otthon lesztek délben nem alvó ovissal, kistesóval?
Figyelt kérdés
A lányom 3,5 éves, egyszerűen nem tudom már elaltatni (az oviban alszik, tehát tudom hogy ez nekem szól) de már mindent kipróbáltam hiszen ez 1,5 éve megy, volt időm a kísérletezgetésre...miután még szüksége lenne az alvásra, igen kibírhatatlanul tud viselkedni egész délután - nincs kedve semmihez, hisztis, türelmetlen a tesójával - nyilván mert fáradt. Más is van így? Hogy élitek túl? A múlt nyaram nagyon nehéz volt emiatt. Az idei annyiban jobb, hogy már a kistesó is csak egyszer alszik - ennyivel kevesebb ideig kell legalább tv-vel elhallgattatni a nagyot (mivel másként nincs el hiszen fáradt)2018. márc. 29. 15:25
21/25 anonim válasza:
Mündínbe bívonom őket amibe lehet. Pakolás takarítás főzés. Persze olyan feladatokat kapnak ami nekik valló. Járunk piacra, mozizunk, játszótére járunk, akár messzebbre megyünk. Mese könyv maratont tartunk, fürdőkádba pacsálnak illetve kint az erkélyen a medencébe egy kis vizet engedek és ott pacsálnak. Buborékot fújúnk, diszkózunk. Gyurmázunk, rajzolunk, festünk kreatívkodunk. De nyáron amit lehet künt a játszótéren töltjük az időnket.
22/25 anonim válasza:
Nekem 2 órát kötelező volt csendben tölteni. Nem kellett aludnom, de benn kellett lenni a szobámban, anya ebből nem engedett.
Pont azért, hogy ne legyek totál zizzent meg kezelhetetlen.
És nem, nem volt opció hogy nem megyek be :D
23/25 A kérdező kommentje:
Igazabol azon van a hangsuly hogy mi az amit egy elviselhetetlenul nyugos es faradt gyerekkel.kezdeni lehet delutanonkent...mert hogy ugye pihen velem tehat nem az a gondom hogy abban a 2 oraban nem tudom lekotni ill. Hogy meg sem probal lefekudni....hanem.hogy nem tud elaludni es a pihenes neki nem eleg, attol hogy vergodik.velem az agyban 2 orat faradt marad, sot talan még faradtabb mint ha meg se probalom lefektetni.
2018. márc. 30. 20:21
24/25 anonim válasza:
Kérdező vagy nem fekteted le és bevállalod, hogy pár napig nyűgösebb lesz és hátha átáll akkor erre, vagy lefekteted és elmondod nem kell sokat csak egy picit aludjon hogy jobban bírja a játékot. Nálunk ez az utóbbi bejött. Igaz én nem vagyok ott mellettük. Együt fekszik le a három gyerek. Ha nem alszik akkor is elmennék valahova és elötte elmondanám hova. Ha hisztis nyűgős akkor elmondanám neki, ha pihentél volna jobban tudtad vona élvezni.
25/25 anonim válasza:
Szervezd délelőttre a kimerítő programokat. Piknikelhettek kint, vagy ebédelhettek valami könnyűt, nyáron nem eszik annyit az embert. Kint a hőségben pár falat gyümölcs, egy kis joghurt, egy lángos vagy egy szelet pizza is megteszi. Amikor már álmos, akkor érjetek haza, úgyis akkor süt a legmelegebben a nap és utána már csak bent legyetek a lakásba. Akkor jöhetnek a rajzfilmek, rajzolás, este fürdés és úgyis korán altatod. Így a hisztis időszakban otthon van, de mégis eleget volt foglalkoztatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!