Mit kezdetek nyáron, akik otthon lesztek délben nem alvó ovissal, kistesóval?
Ha nem álmos, én nem ragaszkodom az alváshoz.
Ahhoz viszont igen, hogy a "csendespihenő" meglegyen.
Leteszem az ágyba, olvasok mesét, aztán kijövök a szobájából.
Ha nagyon nem álmos, akkor elmotyog magának az ágyban a plüsseivel, babáival, lényeg, hogy 1-2 órát az elsötétített szobában csendben pihen.
Legtöbbször persze hiába mondja, hogy nem álmos, végül bealszik, de ha nem, akkor is tudja, hogy ez most a pihenő ideje, az meg van engedve neki, hogy ne aludjon, csak pihengessen az ágyban, de olyan sosincs, hogy na jó, nem akarsz aludni, akkor gyere játsszunk, vagy menjünk ki a kertbe.
5 éves múlt, egyenlőre még legtöbbször alszik délután is.
16: koszi de vetemenyesbol fozok, mimdketto zoldhasu ilyen gondjaink nincsenek :)
Utolso, pihenoig eljutunk ugye velem befekszik az agyba csak epp nem alszik el...van hogy 1.5 orat pl ott fekszik egy atstrandolt delelott utan es megsem!!! Es valoban akkor ugyis tunik hogy nem faradt. Csak aztan 4kor meg mar nem lehet vele birni....es ha 4kor prpbalom meg leraknk akkor se alszik mar el, gondolom azert mert akkor meg mar az estet varja lelekben...
Nalunk is ment a musor 3 evesen mar nem aludt el, hiaba fekudtunk 1,5 orat, megprobaltam mar en is mindent. Volt hogy en aludtam be, o ebresztgetett...:-)
En felhagytam az altatassal, csinalja akinek 2 anyja van. Ebed utan volt kanapen meseolvasas, kozos mesenezes, lenyeg, hogy nyugis tevekenyseg, fel -1 ora utan mar ugralt, ennyi szusszano eleg volt neki ujratoltodni.
Este 8-kor mar huzta a lobort.
4 eves koratol mar alig volt zizi delutan alvas nelkul, most 5 evesen mar birja estig faradtsag mentesen hisztik nelkul.
Torodj bele, nyugodtabb leszel te is ha nincs mindennapos cirkusz az alvasbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!