Óvodásom pár fürtjét hajfesték-színezővel befesteném. Vélemények?
Véleményt kértél...kaptál ilyet is olyat is. Ha nem érdekelnek a válaszok (mert te már eldöntötted mi a jó, plusz ugye csak a pozitív véleményt vagy hajlandó elfogadni) akkor minek teszed fel a kérdést?
Ha csak az volt a szándékod, prüd "magyarnak" fogsz mindenkit elhordani aki nem ért veled egyet akkor tessék legyen meg az örömed.
Mint írtam én nem gondolom úgy, hogy egy kislány ettől "züllene" el. Viszont csak azért öltöztetni ebbe-abba meg festeni a haját mert TE szeretnéd, szerintem nem a legpozitívabb hozzáállás. :S
Akkor te most külföldi anya lettél?
-
Magyar anyák! Magyar apák!
Szavazzatok az angyali fürtökre és a körömlakkra!
Te még mindig nem fogtad fel, hogy nagyrészt a "hajfesték-színezővel" vagyis a KEMIKÁLIÁVAL van a legtöbbeknek problémája? Azzal, hogy te otthon mindenféle VEGYIANYAGOT óhajtasz az ovis kislányod fejére kenni hogy "angyali arc körül a sok kis színes fürt" legyen ki tudja meddig, ameddig ki nem kopik ha egyáltalán nem kell a végén levágni mert nem jön ki de már ocsmányul néz ki.
Csináld krétával vagy sprayvel ami egy mosással kijön de előtte teszteld magadon meg kicsi bőrén egy pontban nehogy allergiás legyen arra amit te a drogériában beszereztél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!