Mrs bloom kérdése:
""Színezővel"" befestettem a hajam és elvileg 8 mosás után ki kéne, hogy jöjjön (én minden nap mosom a hajam) és már 1 és fél hónapja rajta van, de még mindig nem jött ki mit tegyek? (lent).
Figyelt kérdés
De kopik és nő le egyszerre. (hátközépig ér a hajam)Olyat vettünk amiben nincs ammónia szóval akkor az nem igazi hajfesték ugye?! Valaki elmondaná,hogy ez normális-e vagy csak én vettem igazi hajfestéket? És ha normális mikor múlik el..?2015. febr. 2. 20:56
1/10 anonim válasza:
6-8 mosásos bemosót vettél? annak 10 max 12 mosással ki kéne jönnie. milyen színről van szó? szűz hajat színeztél? milyen sampont használsz?
2/10 anonim válasza:
Nem az ammónián múlik hanem az oxin (peroxid). Ha nem kellett kétféle cuccot összekeverni, akkor színező. De bizonyos árnyalatok nehezebben kopnak ki.
3/10 A kérdező kommentje:
Gesztenye barna hajra intenzív vörös festéket használtam.És igen még sose volt festve;azaz ,de (de csak melír az is vörös volt és két tincs). Ja és a festék márkája Palette volt:).
2015. febr. 2. 21:46
4/10 A kérdező kommentje:
Dove-tól ilyen oxigénes hajsampont használok. Balzsamot nem.
És két ilyen izét kellett keverni asszem.Egy a tubusba volt egy meg ilyen kis tasakba .
2015. febr. 2. 21:48
5/10 anonim válasza:
Hát, ez egyrészt tartós színező, másrész a vörös a legmakacsabb, magától nem fog kijönni teljesen. Hajradírral próbálkozz, vagy C-vitaminos pakolással korpás hajra való samponnal keverve (ha szerencséd van, találsz drogériában utazós kiszerelést, ha egyébként nem vagy korpás, és nem használsz ilyesmit).
6/10 anonim válasza:
Én is ezt használtam, már másfél éve nem festettem rá és még mindig látszik a lenövés..sosem fog kikopni magától.
7/10 anonim válasza:
te... attól mert nincs benne ammónia az még rendes hajfesték :D nekem ezek a bemosósak 5 mosás után kikoptak,pedig én feketét vettem, amitől a legnehezebb megszabadulni
8/10 anonim válasza:
Hát az nagy lenne,ha igazi hajfesték lenne:D
De ha ez vigasztal nekem örök vágyálmom a vörös haj,csak a sötétszőke hajamat nem merem vele elcseszni:D
(bár lehet pár év múlva én is bevállalom:D)
9/10 A kérdező kommentje:
és akkor most fessek rá megint vöröset vagy fessem be ugyan így "színezővel" a hajam az eredeti hajszínemre és ha kopik akkor nem látszik?!:D mert undorító,hogy nő le meg kopik is:S
2015. febr. 3. 16:29
10/10 anonim válasza:
A palette-nek nincs színezője... max féltartós festékeit nevezi annak. De amihez oxi van az nem fog kikopni, mivel az oxi miatt a haj belsejébe jut a festék. Onnan meg nem jön ki. Vegyél hajradírt fodrászkellékesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!