Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodásom pár fürtjét hajfesték...

Óvodásom pár fürtjét hajfesték-színezővel befesteném. Vélemények?

Figyelt kérdés
Egy vagy több színre, még nem döntöttem el. A fejbőrét nem érintené. Láttam más kislányon is és nekem nagyon tetszett az angyali arc körül a sok kis színes fürt. Kíváncsi vagyok, mi erről a magyar anyák véleménye így a tavaszra már nagyon várva? :-)
2018. márc. 26. 15:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
92%
Ha ez a kérdés komoly és nem csak polgárpukkasztás mint ahogy sejtem, akkor a következő lenne a kérdésem: unikornist vagy bazári majmot szültél?
2018. márc. 26. 15:57
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nagyon ciki hètköznapokra, farsangra ünnepre szülinapra mehet a hajszinezőkréta, ami egy mosással kijön.
2018. márc. 26. 16:11
 3/36 A kérdező kommentje:
Nem csalódtam eddig a válaszokban :-)
2018. márc. 26. 16:14
 4/36 A kérdező kommentje:
2-es, miért ciki?
2018. márc. 26. 16:14
 5/36 anonim ***** válasza:
95%

Ha ő akarja, akkor otthon/hétvégén próbáljátok ki a hajszínező krétát. Egy mosással kijön.

Ha meg te akarod, mert “láttam más kislányon és nagyon tetszett”, hát akkor nem vagy komplett!!!!

De gyanítom, hogy ez csak egy vita indító kérdés!!!

2018. márc. 26. 16:20
 6/36 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, ha annyira tetszik ez neked, akkor miért nem fested be a sajtodat szivárvány színűre és mész úgy a munkába? Nincs evvel semmi probélma, ha annyira várod a tavaszt, hangsúlyozd ezt a vágyadat elsősorban a saját külsődön szerintem. Nincs gondom vele alkalmakra, legfeljebb majd amikor magatehetetlen beteg leszel, visszaadja a gyerek és a nyugdíjas otthonbeli karácsonyozásra hupililára festi a maradék hajadat. Most azt mondod nem zavarna, de előbb várd meg, amíg 90 éves leszel.
2018. márc. 26. 16:21
 7/36 anonim ***** válasza:
95%

Felőlem akár minden szálát külön színre - ki nem szarja le?

Na?

most nem csalódtál a magyar anyák, magyar apák válaszában?

2018. márc. 26. 16:22
 8/36 anonim ***** válasza:
33%
Mar most latom 15-16 eves koraban hogy mar akkor egy ordas nagy k lesz a lanyod..
2018. márc. 26. 16:29
 9/36 anonim ***** válasza:
82%
Hát, szerintem is tök gáz :D
2018. márc. 26. 16:30
 10/36 anonim ***** válasza:
23%
Na akkor én leszek az aki nem fog leszólni.Szerintem aranyos.Gondolom nem az egész haját akarod befesteni,meg leszivatmi se.Nyilván úgy nem engedném ha ahhoz hogy befogja a festék ki kelljen szőkíteni(láttam már ilyen videót nemrégiben gyerekekkel).Az én két kislányomnak nyár végen lett "befestve".A nagyobbik most töltötte a 6-ot,viszonylag sötetbarna a haja,de a lila,a kék és a piros befogta(ebből pink lett az ő haján),nyilván csak a hajvégeit színeztem.A kicsi 4 éves,az övébe csak rózsaszín került,ő szőke.Most januárban voltunk fodrásznál és vágta le azt a részt ami festve volt nekik.Imádták egyébként,már mondják,hogy szeretnék megint,szerintem majd nyáron vagy ha már kicsit tavaszabb lesz.Nyugodtan csináljátok meg ti is,persze csak ha ő is szeretné.Azt tudnám még mondani,hogy csak annyit fessetek be amennyit nem sajnáltok ha le kell vágni,mert nem kopik ki teljesen a festék.Az én lányaimnak majdnem derék-és hátközépig érő hajuk volt mikor festettem,szóval elég hosszú,így nem sajnálták azt a 15 cm-et amit most levágattunk.Hajrá!
2018. márc. 26. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!