Óvodásom pár fürtjét hajfesték-színezővel befesteném. Vélemények?
Figyelt kérdés
Egy vagy több színre, még nem döntöttem el. A fejbőrét nem érintené. Láttam más kislányon is és nekem nagyon tetszett az angyali arc körül a sok kis színes fürt. Kíváncsi vagyok, mi erről a magyar anyák véleménye így a tavaszra már nagyon várva? :-)2018. márc. 26. 15:56
1/36 anonim válasza:
Ha ez a kérdés komoly és nem csak polgárpukkasztás mint ahogy sejtem, akkor a következő lenne a kérdésem: unikornist vagy bazári majmot szültél?
2/36 anonim válasza:
Szerintem nagyon ciki hètköznapokra, farsangra ünnepre szülinapra mehet a hajszinezőkréta, ami egy mosással kijön.
3/36 A kérdező kommentje:
Nem csalódtam eddig a válaszokban :-)
2018. márc. 26. 16:14
4/36 A kérdező kommentje:
2-es, miért ciki?
2018. márc. 26. 16:14
5/36 anonim válasza:
Ha ő akarja, akkor otthon/hétvégén próbáljátok ki a hajszínező krétát. Egy mosással kijön.
Ha meg te akarod, mert “láttam más kislányon és nagyon tetszett”, hát akkor nem vagy komplett!!!!
De gyanítom, hogy ez csak egy vita indító kérdés!!!
6/36 anonim válasza:
Nézd, ha annyira tetszik ez neked, akkor miért nem fested be a sajtodat szivárvány színűre és mész úgy a munkába? Nincs evvel semmi probélma, ha annyira várod a tavaszt, hangsúlyozd ezt a vágyadat elsősorban a saját külsődön szerintem. Nincs gondom vele alkalmakra, legfeljebb majd amikor magatehetetlen beteg leszel, visszaadja a gyerek és a nyugdíjas otthonbeli karácsonyozásra hupililára festi a maradék hajadat. Most azt mondod nem zavarna, de előbb várd meg, amíg 90 éves leszel.
7/36 anonim válasza:
Felőlem akár minden szálát külön színre - ki nem szarja le?
Na?
most nem csalódtál a magyar anyák, magyar apák válaszában?
8/36 anonim válasza:
Mar most latom 15-16 eves koraban hogy mar akkor egy ordas nagy k lesz a lanyod..
10/36 anonim válasza:
Na akkor én leszek az aki nem fog leszólni.Szerintem aranyos.Gondolom nem az egész haját akarod befesteni,meg leszivatmi se.Nyilván úgy nem engedném ha ahhoz hogy befogja a festék ki kelljen szőkíteni(láttam már ilyen videót nemrégiben gyerekekkel).Az én két kislányomnak nyár végen lett "befestve".A nagyobbik most töltötte a 6-ot,viszonylag sötetbarna a haja,de a lila,a kék és a piros befogta(ebből pink lett az ő haján),nyilván csak a hajvégeit színeztem.A kicsi 4 éves,az övébe csak rózsaszín került,ő szőke.Most januárban voltunk fodrásznál és vágta le azt a részt ami festve volt nekik.Imádták egyébként,már mondják,hogy szeretnék megint,szerintem majd nyáron vagy ha már kicsit tavaszabb lesz.Nyugodtan csináljátok meg ti is,persze csak ha ő is szeretné.Azt tudnám még mondani,hogy csak annyit fessetek be amennyit nem sajnáltok ha le kell vágni,mert nem kopik ki teljesen a festék.Az én lányaimnak majdnem derék-és hátközépig érő hajuk volt mikor festettem,szóval elég hosszú,így nem sajnálták azt a 15 cm-et amit most levágattunk.Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!