Húsvéti locsoláskor az lányotok ovis társának mit adtok? Ha pénzt, mennyit?
Figyelt kérdés
Átlagos családi helyzetűek válasza érdekelne.Köszönöm2018. márc. 23. 14:44
2/17 anonim válasza:
Attol fugg hanyan jonnek.
En festett tojast+csokit adnek. Maximum 500 ftot. Esetleg megkerdeznem a fius szuloktol mashol mit kapnak.
3/17 anonim válasza:
Én kínosan érezném magam, ha pénzt akarnának adni. Szerintem el sem fogadnánk. Egy festett tojásnak jobban örülne. Én sem bántanék meg senkit pénzzel, inkább vennék egy nagyobb csokinyuszit vagy tojást.
4/17 anonim válasza:
Pénzt az ovistársnak? Jesszus dehogy.......de másnak sem. Kinder tojásokat vettem.
5/17 anonim válasza:
Még iskolatársnak se...
Szerintem kap a lányom egy kis csokitojásokból álló csomagot, azt szétosztogathatja a fiúk között.
6/17 anonim válasza:
Kinder tojást kapnak majd. Meg persze sütit. üdítőt.
2 ovis lányom van, kb. 7-8 kisfiú jön majd biztosan.
7/17 anonim válasza:
6-os vagyok.
Persze festett tojást is adunk majd. :)
8/17 anonim válasza:
Csokitojas, csokinyuszi, Kinder-tojas, mandarin, apropenz. Felenk regota igy van. Sok csalad ad penzt, kiskozseg.
9/17 anonim válasza:
Nálunk az intézetis cigány gyerekek jártak házról házra pénzért locsolni, szóval itt inkább sértésnek számít odadobni az aprót a locsolóknak.
10/17 anonim válasza:
En az 500ftal abbol indultam ki, ami az "en idomben" volt. Bar akkor egyaltalan nem jart az osszes ovis, sulis tarsam locsolni, maximum olyan 3-4, akivel haverok voltunk. Es akkoriban meg nem kaptak orrba-szajba zsebpenzt a gyerekek, a husveti locsolas kulonleges alkalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!