Szereted a barátaid gyerekeit?
Van egy barátnőm akit nagy imádok, rengeteget vagyunk együtt!van egy 6 éves kisfia, egy 4 éves lánya, meg egy 7hós kislánya! nem tehetek róla, de a kisfiút nagyon nem szeretem! már a puszta látványa is idegesít, ha pedig megszólal.... mindig kiabálva beszél, okoskodik, 6 évesen olyan dolgokon hisztizik, amin sztem már nem kéne!
a két kislányt viszont nagyon imádom!
Egy másik ismerősömmel pedig pont a gyerekek miatt szakadt meg az addig jó működő barátság! kiakasztott azzal, h mindig az ő gyereke volt maga a tökély! holott 3és fél évesen kezdett el érthetően (máig is beszéghibásan) beszélni (most 4éves), oviban mindig sír, nem barátkozik, kistesóját utálja,oviból nem bír hazasétálni(km 700m),anyuci mindig a nyakába viszi a 20kilós gyereket, közben meg tolja a picit babakocsiban! és még sorolhatnám4 ja meg mindig piszkál, h az én kislányom "olyan sovány" de ezt hallani kéne milyen hangnemben mondja! 4és fél éves, 18,5kb! valóban nem túl vastag, de isten lássa lelekm eszik rendesen,mindent megveszek neki! én is 14éves koromig gebe(168cm,43kg) voltam!de úgy fáj!!!!
Gonosz vagyok, vagy irigy, vagy mi? (bocsi, jó hosszú lett)
Az a helyzet, hogy az utolsó válaszolóval értek egyet.
Mikor pl beszólt az ünnepség miatt, én (pláne, ha nem váratlanul ér egy beszólás, mert ismerem és szinte már várom az ilyen jellegű megjegyzéseit), szóval én tuti visszaszóltam valamit, hogy "légy rá büszke", ilyesmit. Szitu függő. Mindenre lehet kontrázni, kérdés, hogy meg akarod-e bántani, vagy csak finom éllel visszaszólni, hogy kapcsoljon, mert nagyon nem mindegy, mit mondunk és azt hogyan.
Az ilyeneket meg, hogy vékony a lánykád és erre beszól, na ezeket PONT nem kéne magadra venned. Vissza lehet szólni ilyeneket mosolyogva, hogy: "nem mindenki lehet húsos", "már most modellalkat", ilyesmiket. A lényeg, ne úgy, hogy az ő gyerekét kövérezed le, még ha nem is az. Fú, nekem hiányzik egy ilyen "barátnő", biztos oltanám rendesen.:D
A válasz megírásának időpontja: 06-11 11:27
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a gyerekedet SOHA ne hazudd betegnek! Ez nem jó dolog, ne tedd!
Szerintem simán őszinte vagy.
Nincs ezzel semmi baj!
Én sem bírom a szomszédasszony fiát, ha meglátom, feláll a szőr a hátamon, és ha megszólal... na az a vég.. már ha megszólalalásnak lehet tekinteni a nyávogást, amit művel 2,5 évesen... az öccse meg már most látszik, hogy dettó olyan, már most "gonosz" a tekitnete...
huhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!