Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kisfiam az ajtóhoz...

Két éves kisfiam az ajtóhoz csukta az ujját elvigyem az ügyeletre?

Figyelt kérdés
Nem látok rajta semmit csak hogy le van dörzsölve a bőr egyelőre figyelem szerintetek bevigyem egy röntgenre?
2018. márc. 18. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Akkor vidd be ha bedagad es nem tudja mozgatni.illetve ha hozzaersz es uvoltve sir tole.

Amugy feleslegesen viszed.

2018. márc. 18. 11:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, most figyelem, egyelőre nem dagad csak piros.
2018. márc. 18. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
kérd meg, hogy azzal az ujjával (is) szorítsa meg a kezed - ha érzed, hogy tud erőt kifejteni, akkor nincs nagy baj
2018. márc. 18. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Ne vidd be, felesleges lenne sugárzásnak kitenni, biztos, hogy nem tört el az ujja, azt már észrevetted volna.

Mi épp 3 hete jártunk hasonlóképp, csak akkor én zártam oda teljes erővel a lányom ujját (még valami reccsenést is hallottam....).

Az egész körme belilult, 1 óráig sírt a fájdalomtól, mozgatta ugyan, de behajlítani teljesen nem bírta.

Én másnap elmentem vele a sebészetre, hogy kitisztítsák a körme alól a vérömlenyt.

Persze meg is röntgenezték, de nem tört el az ujjperce, felszúrták tűvel a körmét és kinyomták az alvadt vért, onnantól sokkal kevésbé fájt neki.

Utána szép lassan kezdett felválni a köröm, épp tegnap esett le neki.

2018. márc. 18. 12:04
 5/12 A kérdező kommentje:

Elozo, jujj ez rosszul hangzik.

Ugy latszik nincs eltorve, cukin tartja, vigyaz ra, de nem sir ha hozzaerek, akkor sem ha megnyomom. Epp tegnap volt eszembe, hogy olyan veszelyes ez az ajto , hat erre tessek.

2018. márc. 18. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Ezért nem szükséges orvoshoz vinni. Ha azt látod, hogy pár óra múlva dagad, elszíneződik, fájlalja, nem tudja mozgatni, akkor vidd el, de egyébként valószínűleg csak megütötte. Ez bárkivel előfordul, nem igényel orvosi ellátást.
2018. márc. 18. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Miért is nem hasznos a válaszom???

Érdemes is nektek segíteni.....

Akkor vidd röntgenre, hagy kapjon felesleges rákkeltő sugárzást, ha ez jobban tetszik.

2018. márc. 18. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Mem hiszem, ha bedagad, nem tudja mozgatni vagy ilyesmi, vidd be!
2018. márc. 18. 12:58
 9/12 A kérdező kommentje:

7- es, nem pontoztam le senkit, 37 evesen nem erdekelnek az ilyen gyerekes pontozasok, ez eleg ovis szokas itt a gyakorin, szerintem te se isegesitsd magad ezen.

Mindenki valasza hasznos volt, ha elfelejti mar hasznalja is azujjat a jatekhoz. Mindketten megijedtunk inkabb.

2018. márc. 18. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálunk múlthéten történt, hogy a 2 éves fiam ujjára a férjem odazárta az ajtót. Sírt, kicsit piros volt, de tudta mozgatni és nem dagadt be, mire beértünk a házba megnyugodott. Észre lehet venni, ha eltört, meg elég nagy, hogy jelezze (mutatja vagy akármi).
2018. márc. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!