Két éves kisfiam az ajtóhoz csukta az ujját elvigyem az ügyeletre?
Akkor vidd be ha bedagad es nem tudja mozgatni.illetve ha hozzaersz es uvoltve sir tole.
Amugy feleslegesen viszed.
Ne vidd be, felesleges lenne sugárzásnak kitenni, biztos, hogy nem tört el az ujja, azt már észrevetted volna.
Mi épp 3 hete jártunk hasonlóképp, csak akkor én zártam oda teljes erővel a lányom ujját (még valami reccsenést is hallottam....).
Az egész körme belilult, 1 óráig sírt a fájdalomtól, mozgatta ugyan, de behajlítani teljesen nem bírta.
Én másnap elmentem vele a sebészetre, hogy kitisztítsák a körme alól a vérömlenyt.
Persze meg is röntgenezték, de nem tört el az ujjperce, felszúrták tűvel a körmét és kinyomták az alvadt vért, onnantól sokkal kevésbé fájt neki.
Utána szép lassan kezdett felválni a köröm, épp tegnap esett le neki.
Elozo, jujj ez rosszul hangzik.
Ugy latszik nincs eltorve, cukin tartja, vigyaz ra, de nem sir ha hozzaerek, akkor sem ha megnyomom. Epp tegnap volt eszembe, hogy olyan veszelyes ez az ajto , hat erre tessek.
Miért is nem hasznos a válaszom???
Érdemes is nektek segíteni.....
Akkor vidd röntgenre, hagy kapjon felesleges rákkeltő sugárzást, ha ez jobban tetszik.
7- es, nem pontoztam le senkit, 37 evesen nem erdekelnek az ilyen gyerekes pontozasok, ez eleg ovis szokas itt a gyakorin, szerintem te se isegesitsd magad ezen.
Mindenki valasza hasznos volt, ha elfelejti mar hasznalja is azujjat a jatekhoz. Mindketten megijedtunk inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!