Éjjel lázas volt a 3 éves kislányom, elvigyem ügyeletre?
És felelőtlen is!
Ha úgy érzed, hogy látnia kell orvosnak (mi nem azok vagyunk és ha mégis, akkor sem látjuk), akkor vidd el a gyereket orvoshoz!
Ha elhajt az orvos, hogy vidd vissza hétfőn a házidokihoz, akkor legalább anyit megtudsz, hogy ez nem súlyos eset.
Ne játsz a gyerek egészségével!
Én ha aggódok a gyerekem miatt:
- Beülök az autóba és elviszem a gyerekemet az ügyeletre.
- Baromira nem érdekel, hogy ki mit gondol ott.
- Azért vannak, hogyha a szülő úgy látja/érzi, hogy valami nem stimmel és nem várhat x óráig, akkor el lássák a gyermeket az ügyeleten.
Véleményem:
Olyan nincs, hogy csak akkor viheted a gyereket ügyeletre, ha súlyos a betegsége... Ha elhajtanak, akkor meg feljelented és kész. Az a DOLGUK, hogy megvizsgálják azokat, akik bemennek.
Esetleg ha nem annyira súlyos, hogy 7főig ne bírná ki, adnak tanácsot. Esetleg gyógyszert.
Legyél magabiztos és határozott!
07:44-es vagyok.
Majd írd meg légy szíves, hogy mi volt! És, hogy melyik kerületben! Köszönöm :)
Nyugodj meg lázas gyereket megvizsgálják!!!!
Ez nem egy egyszerű nátha!
Vidd nyugodtan!
Tévedsz!!!
Nem tituláltalak felelőtlennek, mert ha az lennél, akkor ez a kérdés meg se született volna vagy esetleg meg se fordult volna a fejedben, hogy elvigyed a gyermeket orvoshoz.
Pont az ellenkezőjét próbáltam sugallni neked! Hogy cselekedj úgy, ahogy te azt jónak látod! Hiszen a te gyereked, te tudod, hogyha volt már ilyen betegsége, akkor az mivel jár, ha súlyosabb lesz!
Ezért mondtam, hogy légy magabiztos és határozott! Ne érdekeljen, hogy ki mit mond!
De te a második voltál és én, mint első válaszoló, valóban azt írtam, hogy felelőtlen!
Ha a gyerekem lázas beteg, akkor ahogy a második válaszban is olvasható, beülök a kocsimba és elviszem a gyereket orvoshoz (és nem a gyk-n írogatok, ahol esetlegesen, csak órák múlva kapok választ és az sem biztos, hogy jó!)
OFF: Nem értem miért kell valakit felelőtlennek titulálni egy ilyen eset miatt. Nyilván adott a kérdező a gyereknek éjjel lázcsillapítót és az is lehet, hogy reggel fél 8-kor még alszik a kicsi! Nemrég tértem át a kisgyerekek kérdésekre a babáktól és az a tapasztalatom,hogy nagyon sok "gonoszkodós" válasz van. Miért van erre szükség? Miért nem lehet normálisan válaszolni, vagy ha úgy nem megy, akkor sehogy!!!
Bocs, kedves kérdező, csak totál kiakasztott ez a hozzáállás. Amúgy szerintem nyugodtan vidd el ügyeletre a gyerkőcöt, ne várjatok hétfő délutánig és kicsit se foglalkozz vele mit gondolnak, mondanak az ügyeleten, nekik ez a dolguk, hogy a betegeket megvizsgálják! Jobbulást és minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!