Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves babám leesett a...

1,5 éves babám leesett a székről a járókőre?

Figyelt kérdés
Mivel epp a nagyot oltpztettem nem lattam az esetet csak hallottam h azonnal felsir meg persze rohantam felvenni. Kb 3 percig sirt, aztan hulla faradtvolt mar be akart aludni (most nem tudom hogy ez az ijedtség e vagy az utes) lett egy kisnpiros pupja is. Még megnezte az esti meset meg.adtam neki egy kekszet hogy vajon nincs e hanyingere azt megette, aztan mondtam menjunj aludni, a jarasa magabiztosnak tunt habar egy kicsit alapbol is még illeg billeg a jarasnal, es iszonyat hamar bealudt pedig altalaban altatni kell egy jo 10 percet...es most persze ideg vagyok h kellene e ugyeletre vinni, murphy hogy pont ma nem alszik itthon a ferjem, itt vagyok a 3 eves nagytesoval es nem tudom mit csinaljak...bedugtam a baby.orzot hogy halljam ha esetleg hany..
2018. márc. 14. 20:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hat most mar mindegy nem vittem be..most megebredt mint altalaban szokott, ilyen tajban, cumit visszaadtam ey visszaaludt mint mindig. Holnap figyelgetem milyen. Az ugyelettel az a bajom hogy eleg sok miatt hivtam oket mar es mindig azt mondtk menjek be (nekil az a legkisebb felelosseg es ezt meg is ertem egyebkent) de 10bol 9szer még csak meg sem vizsgaltak rendesen...ellenben valoban varatjK az embert, meg persze bent is tartanak megfigyelesre....ha holnap barmi furat latok rajta, osszepakolok 2 napi hideg elelmet es viszem, de a nagytesot ugy legalabb le tudom passzolnk..koszi a valaszokat.
2018. márc. 14. 23:24
 12/19 A kérdező kommentje:
A kedvencem az volt mikor 38 hetes terhesen 40 fokban lementem hozzajuk mert ugy fajtak a szamban az aftaim (ok mondtak hogy menjek az allapotomat is kozoltem persze..) majd mikor ordaertem kozoltek h most igazabol nincs doki es terhesen amugy se adnak gyogyszert es vegyek a patikaba gyogynovenyest..(kisvaros na)
2018. márc. 14. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk ezt megértem kérdező az afta nem épp olyan ami miatt ügyeletre kell rohanni… ellenben a másfél évesed kőre esése, na az már inkább
2018. márc. 14. 23:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az en 3 evesem konkretan ugy esett hatra a szeken, hogy ott ultem tole fel meterre. Szegeny azz hitte, hogy ott van mogotte aa hattamla, kozben meg elfordulva ult a szeken, igy lepottyant. Elofordul sajnos.

En bevittem az ugyeletre, nagyon alaposan megvizsgaltak, koponyarontgent csinaltak, illetve kontrollra is visszahivtak par napon belul (Heim Pal).

En bevinnem a helyedben az ugyeletre, vagy jobb hijan felhivnam oket, ahogy mar korabban is tanacsoltak.

2018. márc. 15. 00:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Valoban nem kell aftav ugyeletre rohanni, ezert hivtam fel oket, hohy mit tanacsolnak, mit kenjek ra, erre azt mondtak menjek be az ugyeletre ott megnezi a doki (holott az afta azert eleg egyertelmu foleg akinek volt mar tobbszor), ezert mentem be de még csak a szamba bele se neztek, hanem kozoltékh a doki nincs ott. Sajnos itt nagyon rossz az ugyeleti ellatas, korhaz meg 10 km, attol fuggetlen holnap beviszem ha bizonytalan vagyok
2018. márc. 15. 02:41
 16/19 A kérdező kommentje:
jó kedvűen ébredt jól evett, a púpja is lelohadt. semmi fura. figyelgetem aztán meglátom. köszi a válaszokat
2018. márc. 15. 06:57
 17/19 anonim ***** válasza:
De jó :) Örülök neki.
2018. márc. 15. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos előfordul az ilyesmi. Figyeld ma meg holnap. Az én kisfiam is másfél éves, annyit esett már szegény meg ütötte be a fejét. 2szer volt nyoma, de semmi komoly. Pár hónapos volt, még fordulni nem tudott, mikor mellettem feküdt az ágyon (középen). Fel sem álltam, csak előre hajoltam, hogy a vitamint kivegyem az éjjeli szekrényből. Oldalra néztem és a gyermekem a szőnyegen volt. Akkor fordult először és gondolom nem egyet, mert akkor nem esik le. Orvoshoz vittem, aki jót mosolygott. Mondta, hogy még "gumibabák". Most, hogy nagyobb nagyon eleven, az ágyon szaladgál, a mosogép ajtajára mászik és még sorolhatnám. Mindig vannak balesetek.
2018. márc. 15. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos az enyém 9 hónaposan a járókából tornázta ki magát és szintén a kőre esett.

Nem lett baja...

2018. márc. 17. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!