Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Hugom leesett a mászókáró...

SOS! Hugom leesett a mászókáról, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az udvarba van egy fa játszóházunk, felmászott az 5 éves hugom a tetejére és onnan leesett 2-3 méter magasról. ez már kb 1 órája volt. lehorzsolta végig a lábát, meg a kezére esett rá és vérzett a feje is. a lábán a sebe tele van homokkal nem tudom az baj-e, de tud menni meg minden, a feje már nem vérzik de akkor nagyon vérzett a feje oldala kicsit a homloka fölött, viszont a kezét állítólag nem tudja (vagy csak nem akarja?) mozgatni és 1 órája sír. ugye nem törött el? akkor engem kinyír anya, nekem kellett volna rá vigyáznom. próbáltam anyát felhívni telefonon de ki van kapcsolva és csak este 8 és 9 között jön meg. apát se tudom hívni mert ő most németországba van. a hugom egy órája folyamatosan sír és azt mondja fáj. nem tudom mit csináljak vele.
2013. aug. 9. 17:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hívd a mentőket, mond el mi történt!!!!
2013. aug. 9. 17:22
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hivd fel a 104-et és mond el mi történt !!!!!!
2013. aug. 9. 17:24
 3/20 A kérdező kommentje:
én nem tudok vele valamit csinálni? nem akarok mentőket hívni.
2013. aug. 9. 17:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz , ha eltört valamilye be kell vinni a korházba. Nincsen senki akitől segitséget kérhetnél? Szomszéd?
2013. aug. 9. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. aug. 9. 17:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefonból nem lesz baj, megvizsgálják, és ha nincs baja, nem lesz semmi gond. De ha baja van és te nem hívsz segítséget, akkor annak súlyos következményei lesznek. Senki nem tud diagnosztizálni néhány sor alapján! Hívd a 104-et! MOST!
2013. aug. 9. 17:27
 7/20 anonim ***** válasza:

Sokkal nagyobb bajod lesz belőle, ha a húgoddal történik valami, te pedig nem tettél semmit az ügy érdekében.

Nagyot esett a leírtak alapján és ha azóta sem nyugodott meg, akkor tényleg lehet, hogy eltört valami. Főleg, ha a fejét is beütötte, ez nem játék.

2013. aug. 9. 17:30
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha fejsérülés van, akkor azonnali vizsgálat szükséges! Ha a fej beütődik, az nem játék, komoly baja lehet a húgodnak! írd majd meg, hogy hogy van a kislány!
2013. aug. 9. 17:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Hívd ki a mentőket!Gyermekápolónő vagyok,naponta találkozunk ilyen esetekkel.Ezt szakorvos kell hogy megvizsgálja!Kell egy koponya röntgen,illetve megnézik a kezét is,hogy eltört e.Ez nem játék.Egy koponya alapi törést,ha későn veszik észre,akár halállal is végződhet!
2013. aug. 9. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:

HÍVD a mentőket ! MOST! Ha még nem tetted meg. Nekem is így törött el a kezem (hasonló esés után). Hogy-hogy nem ez volt az első dolgod?

(remélem nem kamu)

Majd írd meg, hogy mi lett.

2013. aug. 9. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!