Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! Hugom leesett a mászókáró...

SOS! Hugom leesett a mászókáról, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az udvarba van egy fa játszóházunk, felmászott az 5 éves hugom a tetejére és onnan leesett 2-3 méter magasról. ez már kb 1 órája volt. lehorzsolta végig a lábát, meg a kezére esett rá és vérzett a feje is. a lábán a sebe tele van homokkal nem tudom az baj-e, de tud menni meg minden, a feje már nem vérzik de akkor nagyon vérzett a feje oldala kicsit a homloka fölött, viszont a kezét állítólag nem tudja (vagy csak nem akarja?) mozgatni és 1 órája sír. ugye nem törött el? akkor engem kinyír anya, nekem kellett volna rá vigyáznom. próbáltam anyát felhívni telefonon de ki van kapcsolva és csak este 8 és 9 között jön meg. apát se tudom hívni mert ő most németországba van. a hugom egy órája folyamatosan sír és azt mondja fáj. nem tudom mit csináljak vele.
2013. aug. 9. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de ha nem hívsz hozzá mentőt, azért büntethető vagy!

Azonnal hívj mentőt! Hogy várhattál már így is egy órát?

2013. aug. 9. 18:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Hívtam mentőt és kórházba vitték, csináltak röngent meg még több vizsgálatot is meg fertőtlenítették a sebét. Eltörött a csuklója, de más nagy baja nincs.
2013. aug. 9. 21:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, amit tehettél, hogy mentőt hívtál. Ha megvizsgálták és ellátták, megnyugodhatsz.
2013. aug. 9. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

ügyes vagy, jól tetted! jobbulást a húgodnak!

anyukád mit szólt? azért azt megmondhatnád neki, hogy ilyen alapvető dolgokat mondjon már el neked, ha egyszer rád bíz egy kisgyereket! gondolom még te is gyerek vagy, nyilván nehéz ilyen helyzetben gyerekként megfelelően viselkedni (még felnőttként is nehéz), ez pedig anyukád dolga, hogy megmondja, megtanítsa, ilyenek előfordulnak, mentőt kell hívni, stb!

remélem nem szidott le vagy ilyesmi :)

2013. aug. 9. 22:07
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Végül is te töréshez nem akartál mentőt... Sokeszű!

Örülhetsz, hogy "csak" ennyi baja volt a húgodnak, de mi lett volna, ha súlyosabb, ami külsőleg nem állapítható meg, és maradandó károkat okoz? Így is hagytad, hogy szegény picike órákig kínlódjon a törött csuklójával és a fájdalmaival!!!! Undorító testvérre vall! Bajban az kéne az első gondolat legyen, hogy minden rendben legyen a picivel, nem az, hogy lecseszhetnek miatta!

2013. aug. 9. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Mi újság?
2013. aug. 10. 10:00
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

15-ös, te nem vagy százas! Egy pánikoló tini kért segítséget!!!

Kérdező, minden rendben? Anyukád nem büntetett meg nagyon?

2013. aug. 10. 22:18
 18/20 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok. hát anya leszídott egy kicsit, de nem annyira. a hugom jókedvű ma is felmászott a játszóházba törött kézzel is, szerintem nincs már nagy baja. telerajzoltuk a gipszét.
2013. aug. 10. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Nagyon ügyesen helyt álltál, le a kalappal. Áruld el, hogy jutott eszedbe épp a gyakori kérdésekbe írni?

Lenne egy javaslatom Anyukádnak: Ha már el kell mennie és nincs kire hagynia titeket, adjon neked egy telefonszámot, amit vész esetén felhívhatsz. Pl. a főnöke, vagy apa vagy nagyszülők, szomszéd néni, ilyesmi.

2013. aug. 11. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
14%

Én fiatalabb voltam, mint 11, mikor a húgomat baleset érte korizás közben, mégis tudtam, hogy nem a gép elé kell beülnöm és attól paráznom, hogy lecsesznek, hanem segítség kell a pici tesómnak.

Ennyit már egy 11 éves is felfoghatna...

2013. aug. 11. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!