Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leesett a kisfiam az ágyról,...

Leesett a kisfiam az ágyról, lehet baja?

Figyelt kérdés
4 éves a fiam és ma alvás közbe leesett az ágyról.Csak a nagy puffanást hallottuk.Beszaladtunk de akkor már az ágyon feküdt,és szipogott szegénykém sírdogált nagyon csendben.Kérdeztem tőle,hogy leestél az ágyról..ő bólogatott.Kérdeztem,hol ütötted meg.És rámutatott a csípőjére meg a popsijára.Kérdeztem,hogy a fejét beütötte-e és azt mondta,hogy nem.Nem tudom nagyon aggódom.Felkapcsoltam a lámpát és megnéztem,hogy nem e vérzik valahol valamije,de semmi teljesen rendben van.Hadjam aludni vagy azért néha ébresszem fel,hogy nem e fáj valamije?Alszik szépen most is.Én viszont annyira aggódom,hogy nem merek elaludni.
2013. jún. 14. 01:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen sajna előfordul, én is gurultam le az ágyról, a gyerkőceim is... Nem lesz semmi baja.
2013. jún. 14. 02:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Figyelgess be hozza ejszaka, ha ugy sem tudsz aludni. De ne ebreszd fel! Nyugi sztem sem lesz baja. De ha felebred es panaszkodik, hogy faj vmije akkor mielobb doki. De sztem nem fog ra sor kerulni nyugi.
2013. jún. 14. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem csecsemő már nem lesz semmi baja.
2013. jún. 14. 03:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Gondolom nem 2 méterről az emeletes ágyról esett le. :) Biztos mostanra kitisztult a fejed, és rájöttél, hogy ennél nagyobbakat esett már rengetegszer. Motorozás közben, a játszón, stb.

Meg úgy látszik ma ilyen leesős nap van, ma a lányom is leesett, ő beütötte a fejét. Én nem aggódtam, 30 centi magas az ágya.

2013. jún. 14. 05:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz. Ezerszer nagyobbakat esnek a gyerekek játék közben.
2013. jún. 14. 06:20
 6/9 anonim ***** válasza:
"nagy puffanás" xd
2013. jún. 14. 06:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a két és fél éves lány esett le a nagyágyról alvás közben a párnával együtt. Utána csak annyit mondott, hogy meg van a dudus :) és aludt tovább a földön. Úgy kellett feltenni a férjemnek.
2013. jún. 14. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, bár alvás közben a gyerekek nem esnek hanem zuhannak, én megértem, hogy aggódsz!!

Majd írd meg fájlalta-e még reggel.

2013. jún. 14. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem lett semmi baja.Reggel nem is emlékezett rá.

Pici korába kb 2 évesen ő is legurult többször a kiságyáról ami kb 20 centi volt ,és az ágy elé még oda volt téve egy matrac és ő is a matracon aludt tovább.

2013. jún. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!