2 eves kisfiam leesett az agyrol, ugralt en 1 percre mast csinaltam es mar puffant, az agy 50cm magas. Szerintetek lehet komoly baja?
Figyelt kérdés
olyan rosszul erzem magam miatta,szegenykem miattam esett le:(((.masnak is voltak hasonlo esetek?tapasztalatok?2012. dec. 2. 13:43
1/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, màssal is elofordult, beutotte a fejèt?
2/8 A kérdező kommentje:
nemtudom mit uthetett be,kerdeztem de nem mondta h milye faj.mar arra sem emlekszem h milyen pozban fekudt szegenykem
2012. dec. 2. 13:49
3/8 anonim válasza:
A 2,5 eves lanyom allandoan leesik mindenhonnan mert olyanokat csinal hogy a hajam egnek all... Eddig hala a jo istennek nem tortent baj, remelem nem is fog... O is beuti valamijet mindig. Erosek ezek a gyerkekek :)
4/8 anonim válasza:
Figyeld, ha nem aluszékony, nem hány akkor nincs komoly baja. Komolyan nálatok eddig még nem volt ilyen? Az én fiam szintén 2 éves örökmozgó, folyton leesik, elesik, neki esik. Akkor vettük ki a kiságyából a két rácsot amikor 1,5 évesen fejjel előre kiugrott belőle, vagy múltkor futott az előszobában megtapadt a kiscipője és mi másnak esett volna neki, mint az ajtófélfának :( félszilványi púp nőtt a homlokán. Előfordulnak balesetek, egy két éves mellett nem tudsz ott lenni minden ór, minden percében. Sajnos.
6/8 anonim válasza:
nem hiszem, hogy komoly baja lehet 50cm-es eséstől.
de ha nagyon aggódsz, akkor vidd el orvoshoz.
ha törése, vagy zúzódása lenne,már látnád, illetve ha nem is látnád, mert belsőszervi sérülés, ami ilyentől nemigen keletkezik, akkor az iszonyatosan fájna neki.
7/8 anonim válasza:
18 honaposan a mi ágyunkról esett le a lányom. Csak bujosabb volt. Biztos ami biztos bevittuk az országos balesetibe. (1 órányi táv)
Meg jo, mert eltört a keze :(((( 6 hét visz vállról csukloig :(
Rosszul esett.... :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!