Mire figyeljek, ha a 9 hós kisfiam kb.80 cm-ről leesett? Tudom, hogy jobban kellett volna figyelnem és nagyon szégyellem magam, de légyszi ne a gyalázásra koncentráljatok!
Figyelt kérdés
Most alszik, azonnal sírt, hasra esett, kicsit vérzett az ajka , mert felrepedt. Mire figyeljek oda? Orvoshoz vigyem, ha felébredt?2011. dec. 30. 11:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha 9 hónapos és csak 80 cm magasról esett le, nem lesz baj. Ne hibaztasd magad, szerintem majdnem mindenkivel előfordul. Enyém még az etetőszékből is esett ki, kb őis 9 hós volt. Amire figyelj: ne legyen aluszékonyabb mint szokott, ne hányjon. Rögtön utána el is aludt? De írod, h hasra esett, akkor meg agyrázkódást nem nagyon kaphatott.
Nem lesz baj!
2/9 anonim válasza:
eleve nem szabadott volna hogy aludjon most de ha nem történ eszméletvesztés ,ájulás, hányás, szédülés nincs akkor nem kell dokihoz vinni amennyibe fenáll(aluszékonyság is bele tartozik) vinni kell dokihoz
3/9 anonim válasza:
Ne hibáztasd magad, tényleg mindenkivel előfordul! Ha nem szédül, hány meg hasonlók akkor semmi baj. Nyugi, nem lesz semmi baj! :)
4/9 Kerria válasza:
Finoman masszírozd meg, és nézd közben a reakcióját. Ha az arca nem rezzen meg sehol, nem vág fura arcot, nem jelez fájdalmat, akkor nincs nagy baj szerintem. Nekem ezt mondták, amikor az otthoni balesetekről tanultunk.
5/9 anonim válasza:
Nálunk magasabbról esett a lányom -jó 1 méterről- a pelenkázóról, míg asszony elfordult a krémért. Semmi baja nem lett, de azért azonnal elvittük orvoshoz.
Vidd el te is, az a biztos.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek! azóta felébredt, játszik, nem látok semmi furcsát rajta. Mászik, feláll, lépeget, ahogy eddig is. És úgy látszik, nem is az ajka repedt meg, hanem a nyelve, biztosan ráharapott. Próbáltam a masszírozást is, csak nézett rám nagy szemekkel, nem vettem észre, hogy fájt volna neki.Azért még figyelem és orvoshoz is elviszem talán.Nagyon szégyellem magam, mert ő már 3. baba, jobban kellett volna rá figyelnem, tudhattam volna, hogy ez előfordulhat...
2011. dec. 30. 12:22
7/9 anonim válasza:
Minden rendben lesz hidd el!! ...és nyugodj meg, látod nem te vagy az egyetlen anya akinek leesik a babája. 8 hónaposan esett a kisfiam le az ágyról úgy, hogy mindketten ott voltunk, (első gyerek, rohantunk az ügyeletre). Ott a doki azt mondta, hogy nem is gyerek az a gyerek aki legalább egyszer nem esik le. Nem vagy ettől rossz anya.
8/9 anonim válasza:
Érdekes, velem ez még nem fordult elő. Ha viszont játszik, és ugyan olyan a viselkedése, mint eddig, akkor nem hiszem, hogy baja lenne. Sok mindent kibír egy ilyen kis szervezet.
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező, ettől biztos nem leszel rossz anya, ne szégyelld magad, nem lehetsz minden pillanatban a gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!