Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leesett a 3 éves lányom...

Leesett a 3 éves lányom körme, rakjak rá ragtapaszt, hogy ne menjen bele kosz és ne sértse meg az érzékeny részt még jobban?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Arra csak steril sebészeti kotozot. Gyógyszertárban tudsz venni
2014. szept. 26. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Betadine-os oldattal kell kenegetni és gyógyszertárban vegyél rá steril kötszert.

(1 hónappal ezelőtti tapasztalat :/)

2014. szept. 26. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, fertőtlenítsd le és steril kötszerrel kösd be. Ha elkezdett gyógyulni vegyél kék kenőcsöt, ezt a sebbe is bele lehet kenni.
2014. szept. 26. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Azonnal sebészeti ügyelet!

Nálunk is volt ilyen, tapaszoltunk, végül még aznap este bementünk kórházba, jól le is csesztek minket, hogy nem jöttünk előbb.

2014. szept. 26. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltunk a gyerekklinikán aztán röntgenen, de nincs traumás eltérése, így mondták, hogy menjünk haza és nincs vele semmi teendő. Akkor még nem volt leesve a körme, csak bedagadva az ujja, mondtam az orvosnak, hogy szerintem le fog esni a körme, azt mondta valószínű, de nincs vele különösebb teendő. Tegnap raktam rá steril kötszert, betadint.
2014. szept. 27. 07:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, nem akartam műpánikot kelteni.

Nekünk még 2x vissza is kellett menni kontrollra, kötözésra.

2014. szept. 27. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!